Τριήμερη περιοδεία Γ. Βρούτση στην Τήνο.Συναντήσεις και εκπροσώπηση στους εορτασμούς για την Αγία Βαρβάρα

03 Δεκεμβρίου 2022 00:17

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής ΚυκλάδωνΝ.Δ. κ. Γιάννης Βρούτσης, τοΣάββατο3 Δεκεμβρίου 2022, θα πραγματοποιήσει τριήμερη περιοδεία στο νησί της Τήνου, εκπροσωπώντας τη Βουλή των Ελλήνων στις θρησκευτικές εκδηλώσεις πουπραγματοποιούνται για τον εορτασμό τηςΑγίας Βαρβάρας, στονΙερό ΝαόΑγίας Βαρβάρας (περιοχή Σμόβολο Τήνου).

Στη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Βρούτσηςθα επισκεφθεί τη Χώρα της Τήνου, καθώς και τις περιοχές Στενή, Πύργος και Καλλονή, όπου θα συνομιλήσει με φίλους και κατοίκους.Ειδικότερα, στον Πύργο Τήνου, θα συναντηθεί με τον Αντιδήμαρχο κ. Ν. Τριανταφύλλουκαθώς και με τα μέλη της Τοπικής Κοινότητας Πανόρμου.

Επιπλέον, ο κ. Βρούτσης θα συναντηθείμε την Έπαρχο-Αντιπεριφερειάρχηκα. Αναστασία Δεληγιάννη, ενώ θα επισκεφθεί το Δήμο Τήνου, το Α.Τ. Τήνου, το Λιμεναρχείο, την Πυροσβεστική και το Κέντρο Υγείας Τήνου, όπου θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο κ. Γ. Βασιλάκη και την Επιστημονική Διευθύντρια κα Μαρία Σουράνη (Παιδίατρο).

Ο κ. Βρούτσης θα συναντηθεί,επίσης, με τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού κ. Ιωάννη Κελαδίτη, τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Ανδρέα Τσιμέκη, τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Τήνου κ. Αργύριο Δεσύπρη και τα μέλη της Τοπικής.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos