Κατερίνα Μονογυιού: Επιχορηγήσεις συνολικού ύψους 90.000€ για το Δήμο Σικίνου

07 Δεκεμβρίου 2022 13:36

Υπεγράφησαν από τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη δύο αποφάσεις επιχορήγησης του Δήμου Σικίνου, συνολικού ύψους 90.000,00€. Πιο συγκεκριμένα, οι επιχορηγήσεις αφορούν:

α) 50.000,00€ για την προμήθεια απαραίτητων υλικών για την εύρυθμη λειτουργία των μονάδων αφαλάτωσης, των γεωτρήσεων και των δικτύων ύδρευσης του Δήμου Σικίνου
β) 40.000,00€ για την κάλυψη μέρους του ενεργειακού κόστους λειτουργίας των μονάδων αφαλάτωσης και των αντλιοστασίων ύδρευσης του Δήμου Σικίνου.


Οι παραπάνω αποφάσεις εντάσσονται στο πλαίσιο λήψης μέτρων και δράσεων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς για την αντιμετώπιση των προβλημάτων λειψυδρίας και την υδροδότηση των νησιών και συγκεκριμένα στο έργο «Υδροδότηση άνυδρων νησιών & έργα βελτίωσης υποδομών ύδρευσης των νησιών» του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων έτους 2022. 

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού δήλωσε:

«Οι αποφάσεις επιχορήγησης του Δήμου Σικίνου με το συνολικό ποσό των 90.000€ αποδεικνύουν για άλλη μία φορά την ισχυρή πολιτική βούληση της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη στήριξη της νησιωτικότητας και των τοπικών κοινωνιών. Για άλλη μία φορά, το Υπουργείο Ναυτιλίας στηρίζει έμπρακτα τα νησιά μας με σκοπό την βελτίωση των υποδομών ύδρευσης τους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη και τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη για τις άμεσες λύσεις, την αποτελεσματικότητα και το έμπρακτο ενδιαφέρον τους για τις Κυκλάδες μας.»


Κατερίνα Μονογυιού

Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos