Κοινωνική δράση του περιφερειακού συνδυασμού "Νέα Εποχή για τα νησιά μας"

23 Δεκεμβρίου 2013 22:39

Ο επικεφαλής του συνδυασμού ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για τα νησιά μας κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Μάκης Δαδάος, κ. Γιώργος Παπαμανώλης και κ. Δημήτρης

Λοτσάρης, στα πλαίσια των κοινωνικών δράσεων του συνδυασμού, επισκέφτηκαν την 20.12.2013 το γηροκομείο «Άγιος Παντελεήμων» της «ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΡΜΟΥΠΟΛΕΩΣ».

Κατά την επίσκεψη συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ιδρύματος κ. Νικήτα Γρυπάρη και συζήτησαν θέματα κοινωνικής πρόνοιας.

Κοινή άποψη όλων ήταν ότι στις δύσκολες ώρες που περνά η κοινωνία μας, πρέπει να παραμείνουν άρρηκτοι οι κοινωνικοί δεσμοί και με ενότητα και αλληλεγγύη να ενισχύσουμε τις κοινωνικές δράσεις.

Στη συνέχεια συνομίλησαν με το προσωπικό και τους ηλικιωμένους, αντάλλαξαν ευχές και προσέφεραν τρόφιμα για  τις ανάγκες του γηροκομείου.

Παρόμοιες κοινωνικές δράσεις θα πραγματοποιηθούν και σε άλλα νησιά του Νότιου Αιγαίου από τον κ. Χαράλαμπο Κόκκινο, περιφερειακούς συμβούλους και στελέχη του συνδυασμού.

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για τα νησιά μας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos