Η κινητοποίηση των κατοίκων της Μήλου αναδεικνύει τον αγώνα και την αγωνία των νησιωτών μας για αξιοπρεπή διαβίωση

21 Ιανουαρίου 2014 12:39

Η πρόσφατη κινητοποίηση – διαμαρτυρία που πραγματοποίησαν οι κάτοικοι της Μήλου με αφορμή τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημόσια υγεία στο νησί, εξαιτίας

της υποστελέχωσης του Κέντρου Υγείας αλλά και του διαφαινόμενου κινδύνου παύσης της λειτουργίας του υποκαταστήματος του ΙΚΑ, φέρνει και πάλι στο προσκήνιο την έντονη αγωνία και τον αγώνα των νησιωτών μας.

Οι μνημονιακές πολιτικές που «εισάχθηκαν» στη χώρα μας από το 2010 και «δεσμεύουν» άδικα το λαό μας οδηγούν στη συρρίκνωση του κοινωνικού κράτους. Η έξοδος από τη κρίση επιβάλλει προάσπιση του ανθρώπινου δυναμικού της χώρας. Είναι αυτονόητο και ταυτόχρονα επιτακτική ανάγκη η διαφύλαξη των κοινωνικών αγαθών και η εφαρμογή των νησιωτικών πολιτικών.

Ο Περιφερειακός Συνδυασμός Νοτίου Αιγαίου «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ» συμπαραστέκεται στον αγώνα και στην αγωνία των κατοίκων της Μήλου αλλά και όλων των πολιτών που επιθυμούν να ζήσουν με αξιοπρέπεια και ασφάλεια.

Αποφεύγοντας τον ολισθηρό δρόμο του λαϊκισμού και της πολιτικής «κερδοσκοπίας» καλούμε την κυβέρνηση να λάβει άμεσα όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε να στελεχωθούν οι δομές υγείας των νησιών μας και μεταξύ αυτών το Κέντρο Υγείας της Μήλου.  Να σταματήσει κάθε ενέργεια που θα βάλει «λουκέτο» στο ΙΚΑ Μήλου που εξυπηρετεί τους ασφαλισμένους της Μήλου και των κοντινών σ' αυτό νησιών των Δυτικών Κυκλάδων.

Οι νησιώτες μας έχουν το δικαίωμα για αξιοπρεπή διαβίωση.

Η νησιωτικότητα να μην καταστεί «γράμμα κενό περιεχομένου».

Χαράλαμπος Κόκκινος

Επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου

και του Περιφερειακού Συνδυασμού

«ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ»

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos