Τριήμερη περιοδεία Γ. Βρούτση στην Τήνο Εκπροσώπηση στους εορτασμούς της 200ης Επετείου ευρέσεως της Εικόνας της Ευαγγελίστριας

30 Ιανουαρίου 2023 01:33

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής ΚυκλάδωνΝ.Δ. κ. Γιάννης Βρούτσης, τηνΚυριακή 29 Ιανουαρίου 2023, θα πραγματοποιήσει τριήμερη περιοδεία στο νησί της Τήνου, προσκεκλημένος του Πανελληνίου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου, όπουθα εκπροσωπήσει τη Βουλή των Ελλήνων στις καθιερωμένες θρησκευτικές εκδηλώσεις πουπραγματοποιούνται για τον εορτασμό της200ης Επετείου από την εύρεση τηςΑγίας και Θαυματουργής Εικόνας της Παναγίας της Ευαγγελίστριας.

Οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στον Πανίερο Ναό Ευαγγελιστρίας Τήνου, όπου θα χοροστατήσει οΣεβασμιότατος Μητροπολίτης Σύρου και Τήνου κ. Δωρόθεος Β΄.O κ. Βρούτσης θα παραστεί στη θεία λειτουργία και θα συμμετέχει στην παραδοσιακή λαμπαδηφορία.
Στη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Βρούτσηςθα έχει την ευκαιρία να δει και να συνομιλήσει με φίλους και κατοίκους του νησιού.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos