×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Συνάντηση Μαχαιρίδη με Μητροπολίτες Δωδεκανήσου

11 Φεβρουαρίου 2014 18:15

Συνάντηση του Περιφερειάρχη με τους Μητροπολίτες Ρόδου, Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας, Κω, Νισύρου και με τον Αρχιγραμματέα της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Γιάννη Μαχαιρίδη με τους Σεβασμιότατους Μητροπολίτες: Ρόδου κ.κ. Κύριλλο, Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ.κ. Παΐσιο, Κω, Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ και με τον Αρχιγραμματέα της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Οικονομικού Πατριαρχείου Αρχιμανδρίτη Βαρθολομαίο Σαμαρά οι οποίοι συμμετέχουν στις εκδηλώσεις εορτασμού της επίσημης Αγιοκατάταξης στο Αγιολόγιο της Ορθόδοξης Εκκλησίας του Αγίου Μελετίου.

Ο Αρχιγραμματέας μετέφερε στον Περιφερειάρχη του θερμούς χαιρετισμούς του Οικουμενικού Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως κ.κ. Βαρθολομαίου.

Ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε για την επίσκεψη και διαβεβαίωσε τους Αρχιερείς για την διαθεσιμότητα της περιφέρειας και την στήριξη τους στο κοινωνικό έργο που επιτελούν.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos