Γ. Βρούτσης: “Η ενίσχυση της ασφάλειας του πολίτη στις Κυκλάδες, αποτελεί κυβερνητική προτεραιότητα”

09 Φεβρουαρίου 2023 16:41

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κυκλάδων Ν.Δ. κ. Γιάννης Βρούτσης συναντήθηκε σήμερα με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο, με σκοπό να μεταφέρει το αίτημα Δημάρχων των Κυκλάδων -όπως Μυκόνου, Πάρου και Σαντορίνης που διαθέτουν διεθνείς αερολιμένες - σχετικά με την ενίσχυση των Αστυνομικών Τμημάτων στα νησιά του Νομού ενόψει της νέας θερινής περιόδου 2023. Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Βρούτσης δήλωσε:

«Σήμερα, επισκέφθηκα τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Τάκη Θεοδωρικάκο, ο οποίος με ενημέρωσε αναλυτικά για το σχέδιο ενίσχυσης των Αστυνομικών Τμημάτων στα νησιά των Κυκλάδων ενόψει της νέας θερινής περιόδου, με έμφαση μάλιστα σε εκείνα που διαθέτουν διεθνείς αερολιμένες.

Πρόκειται για μια θετική εξέλιξη, που ικανοποιεί και αντιμετωπίζει ένα διαχρονικό αίτημα των δημάρχων των νησιών μας, ιδιαίτερα κατά την τουριστική περίοδο.

Με αυτή την πρωτοβουλία, η κυβέρνηση αποδεικνύει στην πράξη δύο πράγματα:

Πρώτον, ότι στέκεται δίπλα στους πολίτες, συνεπής στις προεκλογικές τις δεσμεύσεις, αναγνωρίζοντας ότι η ενίσχυση της ασφάλειας του πολίτη σε ολόκληρη τη χώρα αποτελεί κεντρική κυβερνητική προτεραιότητα, που γίνεται πράξη με την υλοποίηση πολύ συγκεκριμένων μέτρων.

Και δεύτερον, ότι βρίσκεται σε διαρκή ετοιμότητα, καθώς ο σχεδιασμός και η προετοιμασία που έχει κάνει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την νέα τουριστική περίοδο, δεν ανακόπτεται από την εκλογική περίοδο.

Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό κ. Τάκη Θεοδωρικάκο, καθώς και τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου για την στήριξη και την πολύτιμη συνδρομή τους, με θετικό αποτέλεσμα για τους νησιώτες των Κυκλάδων».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos