Την Σαντορίνη επισκέφτηκε ο Φίλιππος Φόρτωμας

14 Φεβρουαρίου 2023 00:16

Στο νησί της Σαντορίνης βρέθηκε ο  Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, όπου πραγματοποίησε συναντήσεις με τη δημοτική αρχή, τοπικούς φορείς και κομματικά στελέχη, κατοίκους και επιχειρηματίες, ενώ επισκέφτηκε και το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας.

Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, ο Βουλευτής επισκέφτηκε τον Δήμο Θήρας, συνοδεύοντας τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, κ. Μάριο Θεμιστοκλέους, όπου συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Θήρας, κ. Αντώνη Σιγάλα και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και συζήτησαν θέματα του τομέα Υγείας που απασχολούν το νησί, αλλά και ζητήματα καθημερινότητας. Στη συνέχεια, ο κ. Φόρτωμας είχε μια εποικοδομητική συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Νομικού, στην οποία παρευρέθηκε επίσης ο κ. Θεμιστοκλέους, καθώς και μέλη του ΔΣ της ΑΕΜΥ Α.Ε. Τέλος, ο Βουλευτής είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με κατοίκους και επιχειρηματίες του νησιού, καθώς και με μέλη της ΔΗΜ.ΤΟ Θήρας και να συζητήσουν για ζητήματα που τους απασχολούν, αλλά και για τις πολιτικές εξελίξεις.

fortomas santo 05

Λίγο αργότερα ο κ. Φόρτωμας, συνοδεύοντας τον κ. Θεμιστοκλέους, επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας. Εκεί πραγματοποίησαν συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο της ΑΕΜΥ Α.Ε, κ. Κύριλλο Παπακυρίλλου, τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου και Αντιπρόεδρο της ΑΕΜΥ Α.Ε, κα Ελένη Μπορμπουδάκη, τη Διευθύνουσα Σύμβουλο, κα Μιρέλλα Θεοδωροπούλου, τα μέλη του ΔΣ τη ΑΕΜΥ, καθώς και εκπροσώπους τοπικών φορέων, όπου συζητήθηκαν ζητήματα που απασχολούν το Νοσοκομείο και τέθηκαν οι στόχοι της νέας χρονιάς. Στη συνέχεια, ο κ. Φόρτωμας παρευρέθηκε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας, όπου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό διοικητικό προσωπικό.

Στο τέλος της επίσκεψης και των επαφών που είχε, ο κ. Φόρτωμας δήλωσε: «Η Σαντορίνη είναι ένας τόπος με μεγάλα περιθώρια βιώσιμης ανάπτυξης και βελτίωσης της καθημερινότητας των κατοίκων της. Και είμαι βέβαιος ότι, τόσο οι τοπικές αρχές, όσο και ο κάθε Σαντορινιός ξεχωριστά, αγωνίζονται για αυτόν τον σκοπό. Στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, είχα την ευκαιρία να ανταλλάξω ευχές για καλή χρονιά με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και να δω από κοντά το σημαντικό έργο που επιτελείται από τη Διοίκηση. Η ΑΕΜΥ Α.Ε., έχει ένα όραμα. Να γίνει το Νοσοκομείο της Σαντορίνης υπόδειγμα και παράδειγμα προς μίμηση για όλους. Και το ΔΣ της ΑΕΜΥ εργάζεται σκληρά για την υλοποίηση αυτού του οράματος. Δεσμεύτηκα σε όλους τους παρευρισκόμενους ότι, από τη θέση που βρίσκομαι, θα είμαι πολύτιμος αρωγός στην προσπάθειά τους, με γνώμονα την διασφάλιση του αγαθού της Υγείας για τους συμπολίτες τους και την ενίσχυση του Νοσοκομείου με όλους τους δυνατούς τρόπους. Προχωράμε μαζί!».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos