Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

26 Φεβρουαρίου 2014 21:31

Στην Σύρο συνεδρίασε το Περιφερειακό Συμβούλιο την Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου, στην συνεδριακή αίθουσα «Κωνσταντίνου Τουλούπη», όπου εγκρίθηκαν τα παρακάτω:

Τροποποίηση Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Ρόδου και της ∆ΕΥΑΡ για το έργο "Μετατόπιση του δημοτικού δικτύου ύδρευσης που βρίσκεται εντός των ορίων του Δ.Δ. Αφάντου, εκτός του εύρους κατάληψης του έργου". Συνολικού προϋπολογισμού 418.000 ευρώ, και δόθηκε  παράταση έως 30 Ιουνίου του 2014.

Τροποποίηση προγραμματικής  Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου για το έργο "Επισκευή - Συντήρηση παλαιού Νοσοκομείου Ρόδου για κάλυψη αναγκών διοίκησης-µμεταστέγασης υπηρεσιών". Συνολικού προϋπολογισμού 500.000 ευρώ, και δόθηκε  παράταση έως 31 Δεκεμβρίου του 2014.

Τροποποίηση προγραμματικής  Σύμβασης µμεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου για το έργο "Συντήρηση εξωτερικών όψεων Εθνικού Θεάτρου Ρόδου". Συνολικού προϋπολογισμού 200.000 ευρώ, και δόθηκε  παράταση έως 31 Δεκεμβρίου του 2014.

Τροποποίηση προγραμματικής  Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου για το έργο "Αναβάθμιση οδού Ρόδου-Καλλιθέας-Φαληράκι". Συνολικού προϋπολογισμού 300.000 ευρώ, και δόθηκε  παράταση έως 31 Ιουλίου του 2014.

Τροποποίηση προγραμματικής  Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Τήλου για το έργο "Συντήρηση λιθόστρωτων µμονοπατιών Τήλου". Συνολικού προϋπολογισμού 78.162,36 ευρώ και δόθηκε  παράταση έως 31 Οκτωβρίου του 2014.

Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ του Υπουργείου Οικονομικών και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το έργο "Αποκατάσταση όψεων κτιρίου Ταχυδρομείου Ρόδου". Συνολικού προϋπολογισμού 290.000 ευρώ.

Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου για το έργο "Αποκατάσταση περίφραξης πάρκου ελαφιών Αγ. Σουλά νήσου Ρόδου". Συνολικού προϋπολογισμού 30.000 ευρώ.

Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Κω για το έργο "Κατασκευή κλειστού προπονητηρίου στην ∆. Κ. Πυλίου".  Συνολικού προϋπολογισμού  200.000 ευρώ.

Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του ∆ήµου Καρπάθου για το έργο "Προμήθεια χλοοτάπητα νεότερης γενιάς και λοιπών υλικών για την κάλυψη αναγκών του Δήμου Καρπάθου". Συνολικού προϋπολογισμού  150.000 ευρώ.

Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του ∆ήµου Ρόδου για το έργο "Προμήθεια χαλαζιακής και πλαστικής άµµου". Συνολικού προϋπολογισμού 50.000 ευρώ.

Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και της Μητρόπολης Σύµης για το έργο "Συντήρηση καμπαναριού Πανορµίτη στη νήσο Σύμη". Συνολικού προϋπολογισμού 180.000 ευρώ.

Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το έργο "Δοµητική αποκατάσταση - επεμβάσεις στο κωδωνοστάσιο του Ιερού Ναού Παναγιάς Φιλερήµου στη Νήσο Ρόδο". Συνολικού προϋπολογισμού 310.000 ευρώ.

Εκτός από τις παραπάνω προγραμματικές Συμβάσεις, εντάχθηκαν και εγκρίθηκαν στο τεχνικό πρόγραμμα της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου τα παρακάτω έργα.

Για το νησί της Ρόδου η κατασκευή ποδοσφαιρικού γηπέδου 9x9 και Κλειστού Αθλητικού κέντρου στο Δ.Δ. Αρχαγγέλου Ρόδου, συνολικού προϋπολογισμού  100.000 και 300.000 ευρώ αντίστοιχα, και η τοποθέτηση Ηλεκτροφωτισμού στο ποδοσφαιρικό γήπεδο Φανών, συνολικού προϋπολογισμού 30.000 ευρώ.

Για το νησί της Καρπάθου, εντάχθηκε στο τεχνικό πρόγραμμα της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου η κατασκευή ποδοσφαιρικού γηπέδου 5x5 στο Δ.Δ. Μεσοχωρίου συνολικού προϋπολογισμού 100.000 ευρώ.

Τα παραπάνω έργα θα εκτελεστούν μέσω προγραμματικών συμβάσεων  με τους Δήμους Ρόδου και Καρπάθου.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos