Διαβούλευση για το ΠΕΠΑΑ 2014-20

11 Μαρτίου 2014 15:52

Από την Πάτμο απ' όπου έλκει την εκ πατρός καταγωγή ο Αντιπεριφερειάρχης Αντώνης Σ. ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ,  ξεκίνησε την Τετάρτη 06 Μαρτίου,  η δημόσια

 διαβούλευση για το  Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΕΠΑΑ) καθώς και το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Διαχείρισης της Θάλασσας, Αλιείας & Υδατοκαλλιέργειας (ΠΕΠΔΘ&Υ) της προγραμματικής περιόδου 2014-20 και του ΕΣΠΑ 2014-20

Στην πρώτη δημόσια διαβούλευση έγινε στο νησί, παρουσία του δημάρχου  Γρηγόρη ΣΤΟΪΚΟΥ, των Αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων , κτηνοτρόφων , καλλιεργητών , μεταποιητών , αλιέων κλπ., ο  Αντιπεριφερειάρχης παρουσίασε με την βοήθεια εποπτικών μέσων το  ΠΕΠΑΑ & ΠΕΠΔΘ&Υ 2014-20και φυσικά το Ειδικό Τεύχος που εκπονήθηκε για την Πάτμο , όπως και για κάθε νησί του  Νοτίου Αιγαίου.

Μετά  την  παρουσίαση του Σχεδίου για το νησί ακολούθησε η τοποθέτηση του δημάρχου επί του προγράμματος και η κατάθεση των πρώτων προτάσεων για την δημιουργία υποδομών στήριξης της πρωτογενούς παραγωγής στο νησί καθώς και προτάσεις για την ανάπτυξη ιδιωτικής επενδυτικής πρωτοβουλίας από γεωργούς , κτηνοτρόφους και αλιείς.

Ακολούθησε ενδελεχής διάλογος κατά το οποίο μίλησαν σχεδόν όλοι οι συμμετέχοντες και κατεγράφησαν οι προτάσεις τις οποίες οι μελετητές του κάθε νησιού θα επεξεργασθούν προκειμένου να αξιολογηθούν και να περιληφθούν στο τελικά σχεδόν για το νησί της Πάτμου.

Την 7η Μαρτίου,  Ο Αντιπεριφερειάρχης εκπροσώπησε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στις εκδηλώσεις για τον Εορτασμό της  Ενσωμάτωσης της Δωδεκάνησου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos