Εκδήλωση για την Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας ανάμεσα στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης

18 Μαρτίου 2014 16:14

...συνδιοργανώνουν στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου την Πέμπτη, 20 Μαρτίου και ώρα 11:30  η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου και ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου.

Στα πλαίσια του κοινού τόπου ανάμεσα στη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη και τον σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον, η πρωτοβουλία της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου εναρμονίζεται με την καμπάνια του Υπουργείου Τουρισμού για τον «Πράσινο Τουρισμό» και την κατάκτηση από την Ελλάδα της πρώτης θέσης στον κατάλογο των χωρών με τις περισσότερες βραβευμένες ακτές.

Το Μνημόνιο συνεργασίας της Περιφέρειας και της ΕΕΠΦ συνίσταται στην από κοινού διαχείριση και αξιοποίηση των Προγραμμάτων «Γαλάζιες Σημαίες» και "Green Key". Οι Γαλάζιες Σημαίες αφορούν στην κατάσταση και την προσβασιμότητα των ακτών των νησιών μας, ενώ το πρόγραμμα "Green Key" διασφαλίζει την ποιότητα των υπηρεσιών του ξενοδοχειακού, αλλά και των άλλων τουριστικών επαγγελματικών κλάδων. Συνδυαστικά, τα εν λόγω προγράμματα θα συμβάλλουν σημαντικά στην συνολική αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος, στην απήχησή του στην παγκόσμια τουριστική αγορά, αλλά και στον τομέα της απασχόλησης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos