×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Δημιουργία Κοινωνικού Ιατρείου στη Σίφνο

22 Μαρτίου 2014 10:41

Στη δημιουργία κοινωνικού ιατρείου προχωράει ο Δήμος Σίφνου και ο δήμαρχος του νησιού Ανδρέας Μπαμπούνης. Το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης

του Δημοτικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαρτίου είναι: «Δημιουργία Κοινωνικού Ιατρείου από το Δήμο Σίφνου». Αναλυτικά η πρόσκληση έχει ως εξής:

Πρόσκληση - Θέματα συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Σίφνου (26/3 και ώρα 19:30)

Σας προσκαλώ σε δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σίφνου, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 67, 69 του Ν. 3852/2010 (Φ.Ε.Κ. 87 Α΄/7.6.2010) και 96 του Ν. 3463/2006 (Φ.Ε.Κ. 114 Α΄/8.6.2006), που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα στην Απολλωνία, στην αίθουσα συνεδριάσεων «Κώστας Κορωναίος», στις 26 Μαρτίου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:30, για συζήτηση και λήψη απόφασης πάνω στα εξής θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Δημιουργία Κοινωνικού Ιατρείου από το Δήμο Σίφνου (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Μπαμπούνης)

2. Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Σίφνου οικονομικού έτους 2014 (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Κωνσταντίνος Σούλης)

3. Επιχορήγηση των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σίφνου και διάθεση των πιστώσεων (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο δημοτικός σύμβουλος και γραμματέας κ. Σταύρος Καλογήρου)

4. Εγγραφή του Δήμου ως συνδρομητή σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα για το οικονομικό έτος 2014 (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Κωνσταντίνος Σούλης)

5. Σχετικά με τη συμμετοχή του Δήμου στην υλοποίηση 5μερου σεμιναρίου στη Σίφνο τον Ιούλιο του 2014 σε συνεργασία με το Σύνδεσμο «Οι Φίλοι του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας», μετά την υπ' αρ. 192/2013 απόφαση (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Κωνσταντίνος Σούλης)

6. Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου περί της αναγκαιότητας της προμήθειας και εκκίνησης της διαδικασίας έναρξης πρόχειρου διαγωνισμού σύμφωνα με τις νόμιμες διαδικασίες για τη διαμόρφωση δύο (2) παιδικών χαρών στα Δημοτικά Διαμερίσματα Αρτεμώνα και Απολλωνίας (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Μπαμπούνης)

7. Σχετικά με την έκδοση της Επετηρίδας Ιστορικής Ύλης της Σίφνου "Σιφναϊκά" του κ. Σίμου Συμεωνίδη (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Κωνσταντίνος Σούλης)

8. Αίτηση κας Μαργαρίτας Χρύσου για χορήγηση άδειας μουσικής, ύστερα από τη με αρ. 1/2014 γνωμοδότηση του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Αρτεμώνα (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Σταυριανός)

9. Αίτηση κ. Νικολάου Πολενάκη για χορήγηση άδειας μουσικής, ύστερα από τη με αρ. 2/2014 γνωμοδότηση του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Αρτεμώνα (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Ι. Σταυριανός)

10. Προέγκριση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος του κ. Γεώργιου Γεωργούλη, ύστερα από τη με αρ. 5/2014 γνωμοδότηση του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Αρτεμώνα (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Ι. Σταυριανός)

11. Προέγκριση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος κ. Απόστολου Θεοδώρου στον Άγιο Λουκά, ύστερα από τη με αρ. 5/2014 γνωμοδότηση του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Αρτεμώνα (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Ι. Σταυριανός)

12. Σχετικά με αιτήματα παιδιών Δημοτικού Διαμερίσματος Αρτεμώνα για ανάπλαση της παιδικής χαράς και του γηπέδου στην πλατεία του Αρτεμώνα καθώς και της παιδικής χαράς στην Αγία Άννα, ύστερα από τη με αρ. 3/2014 γνωμοδότηση του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Αρτεμώνα (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Ι. Σταυριανός)

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σίφνου

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΛΗΣ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos