Σίφνος: Ολοκληρωμένη επιχειρηματικότητα για μικρές επιχειρήσεις σε νησιά, αγροτικές και τουριστικές περιοχές

26 Μαρτίου 2014 16:20

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 και την  Κυριακή 23 Μαρτίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Σίφνου «Μαριάνθη Σίμου» το σεμινάριο

που διοργάνωσε η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Σίφνου με θέμα  «Ολοκληρωμένη επιχειρηματικότητα για μικρές επιχειρήσεις σε νησιά, αγροτικές και τουριστικές περιοχές». Το σεμινάριο που απευθυνόταν σε επαγγελματίες, επιχειρηματίες, στελέχη επιχειρήσεων και όσους ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα, παρακολούθησαν 33 περίπου συμμετέχοντες από όλες σχεδόν τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του νησιού.

Ξενοδόχοι, έμποροι, εστιάτορες, αγρότες, επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων που ασχολούνται με τον τουρισμό, όλοι ομολόγησαν στο τέλος, ότι ήταν ένα πραγματικά ενδιαφέρον και δημιουργικό διήμερο, και ευχήθηκαν στον κο Γιώργο Σταμάτη εις το επανιδείν, αφού όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής ανάπτυξης κος Γιώργος Βενιός, η συνεργασία του Δήμου Σίφνου με το κο Σταμάτη θα συνεχιστεί.

Ο Γιώργος Σταμάτης ο οποίος προσέφερε το σεμινάριο  δωρεάν στο Δήμο μας (τον ευχαριστούμε πολύ για αυτό), είναι Σύμβουλος Ανάπτυξης Επιχειρήσεων, Συγγραφέας και διδάσκει στο  Πανεπιστήμιο NYC της Πράγας.
{vsig}sifnos-26-03-14{/vsig}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos