Διήμερη επίσκεψη στο νησί της Σίφνου πραγματοποιεί από εχθές, Τρίτη 7 Μαρτίου 2023, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης

08 Μαρτίου 2023 14:17

Ο σκοπός της επίσκεψης του κ. Αντιπεριφερειάρχη είναι ο επιτόπιος συντονισμός των ενεργειών για τα έργα που πρόκειται να εκτελεστούν στη Σίφνο και συγκεκριμένα η Δεύτερη Φάση του έργου οδοποιίας και η πλήρης ανακατασκευή του γηπέδου του νησιού στην περιοχή Θόλος.

Παράλληλα, με την ευκαιρία της παρουσίας του κ. Αντιπεριφερειάρχη στο νησί, εχθές το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε ευρύτατη σύσκεψη στο Δημαρχείο του νησιού παρουσία της Δημάρχου Σίφνου κ. Μαρίας Ναδάλη, του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Γιάννη Γεροντή, του πρώην Επάρχου κ. Νίκου Βενάκη, της Μηχανικού του Επαρχείου Μήλου κ. Γιώτας Αυγερινοπούλου, Δημοτικών Συμβούλων και εκπροσώπων όλων των φορέων του νησιού.
Στην πολύωρη και άκρως εποικοδομητική εφ' όλης της ύλης συζήτηση που πραγματοποιήθηκε αναλύθηκαν διεξοδικά όλα τα θέματα του νησιού και ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη δημιουργία οδικού χάρτη για την έναρξη των εργασιών της Δεύτερης Φάσης ανακατασκευής του οδικού δικτύου.

Σε δήλωσή του ο κ. Λεονταρίτης αναφέρει:
«Η Σίφνος ένα από τα ωραιότερα νησιά του Νοτίου Αιγαίου ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.
Έργα εκατομμυρίων ευρώ έχουν ολοκληρωθεί, όπως είναι η Πρώτη Φάση του μεγάλου έργου της αποχέτευσης, η Πρώτη Φάση της συντήρησης του οδικού δικτύου, η κατασκευή του Δημοτικού Σχολείου του νησιού και η συντήρηση και επισκευή των υφιστάμενων σχολικών συγκροτημάτων.
Τώρα βρισκόμαστε στο στάδιο εκκίνησης των διαδικασιών για την έναρξη νέων έργων, όπως είναι η Δεύτερη Φάση συντήρησης του οδικού δικτύου, η πλήρης ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου και ο βιολογικός καθαρισμός του νησιού.
Η άριστη συνεργασία μας με τη Δήμαρχο Σίφνου κ. Μαρία Ναδάλη και το Δήμο Σίφνου αποδίδει τα μέγιστα προς όφελος των κατοίκων του νησιού.

Ως Περιφερειακή Αρχή έχουμε ήδη υλοποιήσει στη Σίφνο έργα τα οποία έχουν συμβάλει στην ποιοτική αναβάθμισή της και πάντα θα στηρίζουμε την επίλυση προβλημάτων ακόμη κι αν αυτά δεν άπτονται της δικής μας αρμοδιότητας».

leo sifnos 02

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos