×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Γιάννης Μαχαιρίδης - Παρουσίαση Χωρικών Αντιπεριφερειαρχών

27 Μαρτίου 2014 14:30

Απευθύνομαι σήμερα στους πολίτες του Νοτίου Αιγαίου για να δηλώσω και επίσημα την απόφαση μου να είμαι υποψήφιος Περιφερειάρχης στις εκλογές του Μαΐου.

Στην μάχη αυτή στρατεύομαι με την εμπειρία, την γνώση και την θέληση που διαθέτω, ώστε με την απόφαση των ανθρώπων του Νοτίου Αιγαίου να κάνουμε ακόμα πιο δημιουργικά βήματα μπροστά στην κρίσιμη περίοδο που ζούμε.

Συμμετέχω πάλι σε αυτήν την προσπάθεια γιατί πιστεύω στις δυνατότητες μας,  στις δημιουργικές  δυνάμεις των νησιών μας.

Η πενταετία που ακολουθεί θα είναι μια περίοδος καμπής και μεγάλων προκλήσεων. Είναι πολλές οι μάχες που έχουν να δοθούν και πολλά τα όνειρα που μπορούμε και πρέπει να κυνηγήσουμε.

Η παράταξή μας «Νότιο Αιγαίο, Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» δεν απουσίαζε και δεν πρόκειται να απουσιάζει από κανένα μέτωπο αγώνα, από

τα πολλά που είναι ήδη ανοικτά και τα άλλα που πιθανόν θα ανοίξουν.

Έτσι είμαστε μαθημένοι... Να είμαστε παρόντες, να πηγαίνουμε πάντα μπροστά, να μην κάνουμε ούτε βήμα πίσω.

Δεν λείψαμε από καμία μάχη, δεν θα το κάνουμε τώρα...

Αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες, ξέροντας όμως και τις ιστορικές ευκαιρίες που θα δοθούν για το Νότιο Αιγαίο, νοιώθουμε την ηθική και πολιτική υποχρέωση να συνεχίσουμε και να επιστρατεύσουμε σαν παράταξη τους καλύτερους και τους άριστους που διαθέτουν οι κοινωνίες των νησιών μας.

Σε καιρούς που δεν συγχωρείται η μετριότητα, η ελάχιστη προσπάθεια, τα εύκολα λόγια και η φυγοπονία, οι κοινωνίες της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων έχουν το δικαίωμα να εκπροσωπούνται από το καλύτερο ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτουν, από τους Άριστους συμπολίτες μας...

Απ' αυτούς αναζητήσαμε τους συμπαραστάτες και συνοδοιπόρους μας...

Κάθε όνομα, κάθε πρόσωπο που συμπορεύεται μαζί μας είναι ένας ισχυρός συμβολισμός για το ποιοι είμαστε, πού θέλουμε να πάμε και πώς θα προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στους Νοτιοπελαγίτες.

Γι' αυτό θεωρώ εξαιρετική τιμή για μένα και την παράταξή μας «Νότιο Αιγαίο, Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» τη συμπόρευσή μας με τον δήμαρχο Ερμούπολης Σύρου Γιάννη ΔΕΚΑΒΑΛΑ, ως υποψήφιο χωρικό αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων και τον πρώην δήμαρχο Καμείρου Ρόδου Δημήτρη ΚΡΗΤΙΚΟ, ως υποψήφιο χωρικό αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου.

ΕΙΝΑΙ επιλογές Ουσίας, σαφούς Μηνύματος και ισχυρού Συμβολισμού...

Το Νότιο Αιγαίο πρέπει και θα υπηρετείται πάντα από έμπειρους, γνώστες, εργατικούς, έντιμους και αποφασισμένους συμπολίτες μας.

Δύο επιλογές που υποδηλώνουν τη βούλησή μας να παραμείνει η Αυτοδιοίκηση, ακομμάτιστη, χειραφετημένη, ασυμβίβαστη, πρωταγωνίστρια και ρυθμιστής των εξελίξεων που θα καθορίσουν την πορεία και όσα δικαιούνται οι Δωδεκανήσιοι και οι Κυκλαδίτες...

Μακριά από επίπλαστες περιχαρακώσεις και ιδεοληψίες...

Η παρουσία δίπλα μου του Γιάννη ΔΕΚΑΒΑΛΛΑ και του Δημήτρη ΚΡΗΤΙΚΟΥ αποτελεί τιμή για μένα και τους ευχαριστώ για την αποδοχή της πρότασής μου.

Προσθέτουν στο κύρος και στη δύναμη που διαθέτει η μεγάλη μας παράταξη, εν όψει μιας κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης.

Μιας αυτοδιοικητικής  μάχης που θα τη δώσουμε όλοι μαζί, σεβόμενος και εγώ από την πλευρά μου τη θέληση, την πρόταση και απόφαση των συναδέλφων μου – μελών της παράταξης «Νότιο Αιγαίο – Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» -

να ηγηθώ και αυτής της προσπάθειας ως υποψήφιος Περιφερειάρχης, δεσμευόμενοι όλοι, παλιοί και νέοι συνεργάτες, να μείνουμε ανυποχώρητοι στο στόχο μας να κερδηθεί το στοίχημα για τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες, και να κατακτήσουμε όλους τους στόχους που θέσαμε πριν από τριάμισι χρόνια.

Αποφασισμένοι, ο καθένας ξεχωριστά και σαν σύνολο, να δώσουμε κάθε ικμάδα της ζωής και της ψυχής μας για να μην πάει το Νότιο Αιγαίο, ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ...

Σας ευχαριστώ...

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos