Η νέα Διοίκηση του μη κυβερνητικού Σωματείου «Το Σπίτι της Ευρώπης στη Ρόδο» επισκέφθηκε το Γιάννη Μαχαιρίδη

02 Απριλίου 2014 19:45

Στα πλαίσια εθιμοτυπικής συνάντησης υποδέχθηκε στο γραφείο του την Τετάρτη, 2 Απριλίου, ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου, κ. Γιάννης Μαχαιρίδης, τη νέα Διοίκηση του μη κυβερνητικού

 Σωματείου «Το Σπίτι της Ευρώπης στη Ρόδο». Στην συνάντηση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του Σωματείου, κ. Μιχάλης Καβουκλής, η Γραμματέας, κα Κατερίνα Σταματελοπούλου, ο Ταμίας, κ. Σταύρος Χρυσοχός, η Μαγδαληνή Τσουρδιού, μέλος του ΔΣ και Υπεύθυνη της Επιτροπής Νέων, καθώς και η Αντιπεριφερειάρχης Ν. Αιγαίου, κα Ελευθερία Φτακλάκη.

Η νέα διοίκηση του Σπιτιού της Ευρώπης ευχαρίστησε την Περιφέρεια για την μέχρι τώρα στήριξή της στις δράσεις που προωθούν το ευρωπαϊκό όραμα της συνοχής μέσα από την ποικιλομορφία, όπως το Rhodes MRC, και διατύπωσε τις ελπίδες της να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία και στο μέλλον, όπως για παράδειγμα στο υπό σχεδιασμό πρόγραμμα «Γνωρίζουμε την Ευρώπη». Επίσης, ο κ. Καβουκλής ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη για το κτιριακό θέμα του Σωματείου.

Ο κ. Μαχαιρίδης εξέφρασε την εκτίμησή του για το έργο του Σπιτιού της Ευρώπης, συνεχάρη τη νέα διοίκηση για την ανάληψη των καθηκόντων της και την διαβεβαίωσε για την στήριξή της Περιφέρειας σε κάθε δράση που προάγει την καλλιέργεια της ευρωπαϊκής αντίληψης, Για το θέμα της στέγασης του Σωματείου, καθώς το κτίριο του Σπιτιού της Ευρώπης έχει παραχωρηθεί από το Υπουργείο Πολιτισμού, ο Περιφερειάρχης πρότεινε την σύναψη προγραμματικής Σύμβασης της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου με το Υπουργείο για την συντήρησή του.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos