Τριήμερη επίσκεψη Φίλιππου Φόρτωμα στη Μήλο

22 Μαρτίου 2023 18:22

Τριήμερη επίσκεψη στη Μήλο πραγματοποίησε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας.

Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή 19 Μαρτίου, ο Βουλευτής παρευρέθηκε στον Κατανυκτικό Εσπερινό και στην Ακολουθία των Χαιρετισμών προς τον Τίμιο και Ζωοποιό Σταυρό στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Αδάμαντα, όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σύρου κ.κ. Δωρόθεος Β'. Τη Δευτέρα 20 Μαρτίου, ο κ. Φόρτωμας επισκέφθηκε την "Imerys Βιομηχανικά Ορυκτά Ελλάς" και συναντήθηκε με τον Διευθυντή της κ. Ιωάννη Σανούδο, ο οποίος τον ξενάγησε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας. Κατόπιν, ο Βουλευτής, πραγματοποίησε συνάντηση με την Πρόεδρο, κ. Στυλιανή Μαρκαντώνη, και τα μέλη της Δημ.Τ.Ο. Ν.Δ. Μήλου, στην οποία συζήτησαν για τις επερχόμενες εκλογές και για θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Τέλος, την Τρίτη 21 Μαρτίου, ο κ. Φόρτωμας πραγματοποίησε επίσκεψη στο Επαρχείο Μήλου και συναντήθηκε με την Έπαρχο κ. Έλλη Χωριανοπούλου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ενημερώθηκε για τα εν εξελίξει έργα, στα νησιά δικαιοδοσίας της Περιφερειακής Ενότητας Μήλου (Μήλο, Κίμωλο, Σίφνο, Σέριφο) και για τα προβλήματα που υπάρχουν στις περιοχές αυτές.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψής του στο νησί της Μήλου, ο Βουλευτής είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με πολλούς επιχειρηματίες και κατοίκους και να αφουγκραστεί τις σκέψεις τους.

Ο κ. Φόρτωμας με την ολοκλήρωση του ταξιδιού του δήλωσε: «Η Μήλος αποτελεί μοναδικό παράδειγμα στις Κυκλάδες, καθώς την ώρα που προσφέρει στον επισκέπτη ένα ξεχωριστό τουριστικό προϊόν, φιλοξενεί βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Επενδύσεις, όπως αυτής της ΙMERYS, είναι εμβληματικές για την ελληνική οικονομία και διασφαλίζουν τη βιώσιμη και με σεβασμό ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας της Μήλου, σε συνδυασμό με το τουριστικό προϊόν. Συνεχίζουμε μαζί»

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos