Τούτος ο αγώνας έχει έναν αντίπαλο: Τα προβλήματα των νησιωτικών μας κοινωνιών

04 Απριλίου 2014 15:14

Τους βασικούς άξονες πάνω στους οποίους χαράσσεται ο νέος σχεδιασμός ανάπτυξης για το νησιωτικό μας χώρο, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν

 στη Ρόδο και να καταθέσουν τις δικές τους απόψεις, στελέχη της παράταξης του υποψήφιου Περιφερειάρχη Γιάννη Μαχαιρίδη, οι οποίοι είτε θα είναι υποψήφιοι είτε θα δώσουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή του αγώνα.

Ενός αγώνα, που όπως δήλωσε ο επικεφαλής της παράταξης Γιάννης Μαχαιρίδης, έχει ένα  και μοναδικό αντίπαλο: τα προβλήματα των νησιωτικών μας κοινωνιών.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης για το Νότιο Αιγαίο, δήλωσε ακόμα ότι  μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες αλλά και με τα νέα στελέχη που αποφάσισαν να ενταχθούν στην παράταξη, θα δώσουν κι αυτή τη φορά έναν καθαρό κι έντιμο αγώνα, χωρίς επικοινωνιολόγους, χωρίς συμβούλους και συμβουλάτορες. «Τα επικοινωνιακά τρυκ» δεν μας αφορούν. Είμαστε αυτοί που είμαστε κι η κοινωνία μας γνωρίζει.

Κι εμείς με τη σειρά μας γνωρίζουμε τους νησιώτες μας, που κατοικούν από το μεγαλύτερο μέχρι το μικρότερο νησάκι μας. Δεν τους μαθαίνουμε τώρα.»

Στην συνάντηση παρευρέθηκε ο υποψήφιος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης ΔΩΔ/σου, κ. Δημήτρης Κρητικός (ιατρός), ο κ. Μανώλης Γκουσιόπουλος (καθηγητής αγγλικών), ο κ. Χρήστος Γαμβρουδής (Διδάκτωρ Υγειονομικής και Περιβαλλοντικής Μηχανικής), ο κ. Μιχάλης Μανάκης (ελεύθερος επαγγελματίας), ο κ. Γιώργος Κοσμάς (Πολιτικός Μηχανικός), ο κ. Πάνος Βενέρης (αρχιτέκτονας), ο κ. Δημήτρης Ρουσάκης (διασώστης ΕΚΑΒ), ο κ. Αντώνης Κυζούλης (συνθέτης), o κ. Μάτσης Σάββας (Πόλιτικός Μηχανικός) καθώς και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μιχάλης Δρακιού.

Ρόδος, 4η Απρίλη 2014

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos