×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Σε Τήνο και Άνδρο Γ. Λεονταρίτης και Χ. Κόκκινος

05 Απριλίου 2014 12:07

Περιοδεία στα νησιά των Κυκλάδων του Γεώργιου Λεονταρίτη υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων του περιφερειακού συνδυασμού του Γιώργου Χατζημάρκου «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ»...

...και του Χαράλαμπου Κόκκινου υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου του περιφερειακού συνδυασμού του Γιώργου Χατζημάρκου «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ».

Στην Τήνο θα περιοδεύσει το Σάββατο 5 Απριλίου ο υποψήφιος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης όπου έχει προγραμματισμένες συναντήσεις με πολιτικούς και κοινωνικούς εκπροσώπους και φορείς, εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων, συλλόγους και σωματεία. Σκοπός είναι να συζητηθούν τα προβλήματα της Τηνιακής κοινωνίας.

Επίσης στην Άνδρο, θα περιοδεύσει ο κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού συμβουλίου Ν. Αιγαίου και Υποψήφιος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδ/σου, του περιφερειακού συνδυασμού του Γιώργου Χατζημάρκου «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ Ν. ΑΙΓΑΙΟ». Θα παρευρεθεί στον πανανδριακό εορτασμό της Θεοσκεπάστου και θα συναντήσει φορείς και αυτοδιοικητικούς παράγοντες. Κατά την επίσκεψή του θα συνοδεύεται από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ» κ.κ. Δημήτριο Λοτσάρη και Ιωάννη Δαλέζιο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos