Διήμερη περιοδεία Γ. Βρούτση στην Τήνο. Συναντήσεις και εκπροσώπηση στους εορτασμούς για την 25η Μαρτίου

23 Μαρτίου 2023 18:07

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής ΚυκλάδωνΝ.Δ. κ. Γιάννης Βρούτσης, τηνΠαρασκευή 24 Μαρτίουκαι το Σάββατο 25 Μαρτίου 2023, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο νησί της Τήνου, εκπροσωπώντας τη Βουλή των Ελλήνων στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις πουθα πραγματοποιηθούνγια τον εορτασμό τηςΕθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίουκαι τον εορτασμό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Ειδικότερα, οι θρησκευτικές εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Τήνου,όπου θα χοροστατήσει οΣεβασμιότατοςΜητροπολίτης Σύρου-Τήνου κκ. Δωρόθεος Β΄.

Ο κ.Βρούτσης, θα παραστείστη Θεία Λειτουργία, καθώς και στη Λιτάνευση της Πανσέπτου Εικόνας της Μεγαλόχαρης που θα ακολουθήσει στην πόλη της Τήνου.Επίσης, θα συμμετέχει και στην επιμνημόσυνη δέηση με κατάθεση στεφάνου.

Στη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Βρούτσηςθα συναντηθείμετο Δήμαρχο Τήνου κ. Ιωάννη Σιώτο,την Έπαρχο Τήνου-Αντιπεριφερειάρχη κα. Αναστασία Δεληγιάννη-Άσπρου, τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Τήνου κ. Αργύριο Δεσύπρη και τα μέλη της Τοπικής, καθώς και με φίλους και κατοίκους του νησιού.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos