Μήνυμα Δημάρχου Αμοργού για την 25η Μαρτίου

25 Μαρτίου 2023 14:10

Αγαπητοί συμπολίτες,

Η 25η Μαρτίου είναι ημέρα θρησκευτικής και εθνικής ομοψυχίας, είναι ημέρα υπερηφάνειας, τιμής και εθνικής μνήμης. Γιορτάζει ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία .

Ο Αγώνας για την Ελευθερία και ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου είναι άρρηκτα συνδεδεμένα στην συνείδηση όλων μας. Η διπλή γιορτή της πατρίδας μας ξεχειλίζει αξίες και διδάγματα που διαχρονικά μας ενώνουν, μας εμπνέουν, μας καθοδηγούν.

Η Ενότητα, η Πίστη, η Ομοψυχία, η Αυταπάρνηση, η Θυσία για την πατρίδα είναι η εθνική παρακαταθήκη που έχουμε χρέος να διαφυλάττουμε και να μεταδίδουμε στις νεότερες γενιές.

Οι Αγωνιστές του ’21 μας διδάσκουν πως το πάθος για Δικαιοσύνη και ο πόθος για ανεξαρτησία και ειρήνη νικούν κάθε απειλή όσο ισχυρή κι αν φαντάζει.

Ας υψώσουμε στα σπίτια μας το γαλανόλευκο σύμβολο της Πατρίδας μας, την ένδοξη σημαία μας, αποδίδοντας ελάχιστο φόρο τιμής σε εκείνους που θυσίασαν τη ζωή τους για την Ελευθερίας μας.

Ζήτω η Ελλάδα!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos