Συλλυπητήρια δήλωση του αντιπεριφερειάρχη κυκλάδων κ. Γιώργου Πουσσαίου για το θάνατο του Αντώνη Μαρκουλή

07 Απριλίου 2014 16:16

"Ένας σημαντικός άνθρωπος, ένας πραγματικός ευπατρίδης, με πληθωρική προσωπικότητα και δυνατή κοινωνική παρουσία, ο Αντώνης Μαρκουλής έφυγε απρόσμενα από κοντά μας. Ανιδιοτελής, αφοσιωμένος

 στη συλλογική προσπάθεια, έτοιμος πάντα για δράση μέσα στην κοινωνία των πολιτών, εξαιρετικός άνθρωπος και φίλος, εργάστηκε πάντα στο όνομα του δημοσίου συμφέροντος. Η παρουσία του στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα του νησιού υπήρξε δημιουργική και πρωτοπόρα.

Ο εκλιπών με την πολυετή του πορεία στο Δήμο Ερμούπολης άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην πόλη που τόσο αγάπησε, αλλά και φρόντισε. Για εμάς, τους ανθρώπους της Αυτοδιοίκησης αποτελεί και θα αποτελεί για πάντα έναν μεγάλο δάσκαλο και εμπνευστή.

Εκφράζω θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συγγενείς του και εύχομαι η τοπική αυτοδιοίκηση να αναδεικνύει πάντοτε προσωπικότητες όπως αυτή του Αντώνη Μαρκουλή.

Καλό του ταξίδι".

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos