×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Περιοδεία Χ. Κόκκινου

07 Απριλίου 2014 16:40

Στο νησί της Άνδρου περιόδευσε στις 4 και 5 Απριλίου 2014 ο κ. Χαράλαμπος Κόκκινος επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου και υποψήφιος

 χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου του Περιφερειακού Συνδυασμού του κ. Γ. Χατζημάρκου «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ Ν. ΑΙΓΑΙΟ».

Παρακολούθησε τις θρησκευτικές εκδηλώσεις (θεια λειτουργία, λιτάνευση εικόνας) της Παναγίας της Θεοσκέπαστης χωροστατούντος του σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ.κ. Δωρόθεου Β'  και είχε συναντήσεις με το Δήμαρχο Άνδρου κ. Γληνό και τους υποψήφιους δημάρχους του νησιού.

Με τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους Άνδρου του συνδυασμού του Γ. Χατζημάρκου «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ Ν. ΑΙΓΑΙΟ» Δημήτρη Λοτσάρη και Ιωάννη Δαλέζιο περιόδευσαν στα Δ.Δ. της Άνδρου και είχαν συναντήσεις με τους πολίτες του νησιού. Αποτελεί κοινή διαπίστωση ότι η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου είναι ΑΠΟΥΣΑ από τις αναπτυξιακές ανάγκες του νησιού.  Τα σημαντικά έργα που έγιναν στο νησί την περίοδο 2004-2009 (Κέντρα Υγείας Χώρας και Κορθίου, αλιευτικό καταφύγιο στο Μπατσί, Νηπιαγωγείο στο Κόρθι, γήπεδα και αθλητικές εγκαταστάσεις στο Μπατσί και στο Κόρθι και στη Χώρα, κλπ) δεν είχαν συνέχεια...

Τα «μερεμέτια» της τελευταίας τριετίας Μαχαιρίδη δεν βοήθησαν στην ανάπτυξη του νησιού αλλά και  η αδυναμία για τη μη εξεύρεση λύσης  για τη διαχείριση απορριμμάτων επιβεβαιώνουν τη χαμένη τριετία που βίωσε το νησί της ναυτοσύνης.

Η ηγεσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου δυστυχώς φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων...

Το Σάββατο 5/4/2014 το βράδυ ο κ. Χαράλαμπος Κόκκινος μαζί με τις υποψήφιες Περιφερειακές Συμβούλους Θήρας κ. Ιουλία Καραμολέγκου και κ. Θεώνη Λειβαδάρου παραβρέθηκαν στο νικηφόρο αγώνα της ομάδας γυναικών του βόλεϊ της Σαντορίνης στο γήπεδο του Ιωνικού Ν. Φιλαδέλφειας που επιβεβαίωσε την πρωτιά και την άνοδο της ομάδας στην Α1 κατηγορία.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στις αθλήτριες, στους προπονητές, στη Διοίκηση και στο φίλαθλο κοινό της Σαντορίνης που κατάφεραν αυτή τη μεγάλη αθλητική διάκριση που κάνει υπερήφανους τους νησιώτες μας.

Την Κυριακή 6/4/2014 ο κ. Χαράλαμπος Κόκκινος επισκέφθηκε το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.) όπου διοργανώθηκε η 5η Αγροδιατροφική γιορτή (5η Agro Quality Festival – Αγροτικά Ποιοτικά Προϊόντα), υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας και συμμετείχε η Π.Ν.Α. με περίπτερό της.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ
ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΧΩΡΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
ΤΟΥ κ. Γ. ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ
«ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ Ν. ΑΙΓΑΙΟ»

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos