Ανακοίνωση Υποψηφιότητας της κα. Ανδρομάχης Αναστάσιου Αλιφέρη

11 Απριλίου 2014 11:23

Ανακοινώνεται η υποψηφιότητα της ασκούμενης δικηγόρου και διεθνολόγου, κα. Ανδρομάχης Αναστάσιου Αλιφέρη με την παράταξη «Νότιο Αιγαίο- Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» του Γιάννη Μαχαιρίδη

Δήλωση της κα. Αλιφέρη:

«Με έντονο το αίσθημα της ευθύνης έκανα δεκτή την ιδιαιτέρως τιμητική πρόταση του Περιφερειάρχη κ. Ιωάννη Μαχαιρίδη να συμμετάσχω στις προσεχείς Περιφερειακές Εκλογές ,με την παράταξη « Νότιο Αιγαίο-Αρχιπέλαγος Δημιουργίας».

Σκοπός της υποψηφιότητας μου είναι η  προάσπιση των συμφερόντων των μικρών νησιών  και η συνέχιση του οράματος του Τάσου Αλιφέρη για την άρση  του γεωγραφικού αποκλεισμού των ακριτών μέσω της εφαρμογής του μεταφορικού ισοδυνάμου. Η παράταξη του κ.Ιωάννη Μαχαιρίδη ήταν εκείνη που υιοθέτησε το όραμα και βοήθησε στην πραγμάτωση του «Θαύματος» της Τήλου.

Τα μικρά νησιά απέδειξαν πως έχουν φωνή να διεκδικούν τα δικαιώματα τους. Όλοι μαζί με προσπάθεια, δουλειά και αφοσίωση στο στόχο μας θα μπορέσουμε να κάνουμε την ουτοπία του σήμερα να γίνει  πραγματικότητα του αύριο.»

Με εκτίμηση

Ανδρομάχη Αναστασίου Αλιφέρη

υπ. Περιφερειακή Σύμβουλος

«Νότιο Αιγαίο, Αρχιπέλαγος Δημιουργίας»

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos