Ανακοίνωση Υποψηφιότητας της κα. Ειρήνης Τόλιου , με την παράταξη «Νότιο Αιγαίο, Αρχιπέλαγος Δημιουργίας»

14 Απριλίου 2014 15:27

Ανακοινώνεται η υποψηφιότητα της προϊσταμένης των Γενικών Αρχείων του Κράτους, Νομού Δωδεκανήσου, κα. Ειρήνης Τόλιου με την παράταξη «Νότιο Αιγαίο- Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» του Γιάννη Μαχαιρίδη

Δήλωση της κα. Τόλιου:

«Αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιάννη Μαχαιρίδη να συμμετάσχω ενεργά στη νέα προσπάθεια που ξεκινά η μεγάλη παράταξη "Νότιο Αιγαίο Αρχιπέλαγος Δημιουργίας'' επειδή πιστεύω στη δύναμη και στην εμπειρία του στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και την ευαισθησία του στα κοινωνικά και πολιτιστικά πράγματα του τόπου μας, την τιμιότητα και το σεβασμό που δείχνει απέναντι στον κάθε πολίτη ανεξαιρέτως. Όλα αυτά τα χρόνια η συνεργασία μου ως Διευθύντρια των Γενικών Αρχείων του Κράτους Ν. Δωδεκανήσου με το Γιάννη Μαχαιρίδη επιβεβαίωσε αυτό που αποτελεί κοινή αντίληψη για τους συμπολίτες μας. Την ανεξάντλητη δυναμική του και την πολύτιμη προσφορά του σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς μας, βεβαίως και στον πολιτισμό μας.

Μέσα από τη στενή και γόνιμη συνεργασία μας δημιουργήσαμε ένα παγκόσμιο δίκτυο ενδιαφέροντος που μεταφράζεται σε ένα άλλο νέου τύπου τουρισμό, τον πολιτιστικό, που τόσα πολλά έχει να δώσει ο τόπος μας με την ιστορική μοναδικότητα που διαθέτει. »

Με εκτίμηση

Ειρήνη Τόλιου

υπ. Περιφερειακή Σύμβουλος

«Νότιο Αιγαίο, Αρχιπέλαγος Δημιουργίας»

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos