Μύκονος: Πρόσκληση ενδιαφέροντος του Δήμου για εύρεση καταλυμάτων για τη στέγαση Υπαλλήλων

12 Απριλίου 2023 00:49

Ο Δήμος Μυκόνου καλεί ιδιοκτήτες και διαχειριστές διαθέσιμων ακινήτων, στη νήσο Μύκονο, όπως εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για ενδεχόμενη σύναψη μισθωτικής σχέσης με τον Δήμο Μυκόνου.

Ο Δήμος Μυκόνου αναζητεί να μισθώσει επιπλέον κατοικίες, ξενοδοχεία ή συγκροτήματα κατοικιών, προκειμένου να φιλοξενήσει για τη φετινή και τις επόμενες χρονιές εκπροσώπους των Σωμάτων Ασφαλείας (Αστυνομία, Λιμενικό & Πυροσβεστικό Σώμα), αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό, όπως και Δημοτικούς υπαλλήλους. Η κίνηση αυτή στοχεύει στο γενικότερο όφελος της κοινωνίας μας.

Η δαπάνη θα επιβαρύνει τον Προϋπολογισμό του Δήμου Μυκόνου, και η επιλογή θα γίνει κατόπιν διαγωνιστικής διαδικασίας. Η ανεύρεση στέγης είναι εξόχως σημαντική για το νησί μας, καθώς σε άλλη περίπτωση, οι κομβικές υπηρεσίες του νησιού, θα παραμείνουν υποστελεχωμένες ή ακόμα και κενές.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι, όπως επικοινωνήσουν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο τηλ. 22893-60113 του γραφείου Δημάρχου (αρμόδια υπάλληλος: Ιωαννίδου Έλενα), ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos