×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Δήλωση της Αναστασίας Κορινθίου για την υποψηφιότητά της με την παράταξη «Νότιο Αιγαίο – Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» του Γιάννη Μαχαιρίδη

29 Απριλίου 2014 16:31

«Μέχρι σήμερα ονειρευόμουν έναν καλύτερο κόσμο μέσα από τις σελίδες των βιβλίων μου.. Έρχεται  όμως κάποτε η στιγμή που περνάς από τα λόγια στις πράξεις, αν

 θες να είσαι συνεπής με τους αλλους αλλά και με τον εαυτό σου. Αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Γιάννη Μαχαιρίδη να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του με την πολιτική  Παράταξη «Νότιο Αιγαίο Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» γιατί είναι ένας «άξιος τιμονιέρης»  για αυτά τα 48 νησιά, για τους πολίτες του Νότιου  Αιγαίου, γυναίκες και άνδρες, νέους και νέες, που μοιράζονται κοινές αγωνίες και φόβους για το μέλλον αυτού του τόπου. Ένιωσα πως ήρθε η στιγμή να ξεπεράσω  τις φοβικές αναστολές της συμμετοχής μου  στα κοινά και να γίνω «ενεργός πολίτης».

Πιστεύω, εργαζόμενη μητέρα, πως για όλους ήρθε τελικά η στιγμή να ξεπεράσουμε το σύνδρομο του «αποστασιοποιημένου καναπέ» και του «καφενείου» και να καταθέσουμε δημόσια τον προβληματισμό, τις αγωνίες, τις απόψεις και τις θέσεις μας που συζητάμε καθημερινά με τους φίλους μας.

Με αυτή μου την απόφαση νιώθω πιο ειλικρινής απέναντι στον καθρέφτη του εαυτού μου,  στους αναγνώστες και στα παιδιά μου. Με αυτή την απόφαση συν-Στρατεύομαι μαζί με άξιους συμπολίτες μου στη πορεία για «Αρχιπέλαγος Δημιουργίας»,  με όραμα και σχέδιο, με γνώση και ανιδιοτέλεια για τη ανοδική πορεία ν των νησιών μας!

Η Αναστασία Κορινθίου είναι συγγραφέας, και έχει σπουδάσει Νηπιαγωγός και Διοίκηση ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos