Δήλωση τριών νέων υποψηφίων Γιάννη Μαχαιρίδη

05 Μαϊος 2014 17:40

Δήλωση του Κωνσταντίνου Ίσσαρη για την υποψηφιότητά του με την παράταξη «Νότιο Αιγαίο-Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» του Γιάννη Μαχαιρίδη

«Στα χρόνια που υπηρέτησα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ενήργησα λαμβάνοντας υπόψη το δίκαιο, το ηθικό και το νόμιμο και με γνώμονα το κοινό συμφέρον. Βεβαιώνω τον κάθε Ανδριώτη ότι θα συνεχίσω –στο μέτρο των δυνατοτήτων μου- να εργάζομαι προς όφελός του με την ίδια εργατικότητα και την ίδια σύνεση ενσκήπτοντας πάνω στα προβλήματά του μέσα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας.

Τίθεμαι, λοιπόν, εκ νέου υποψήφιος στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ζητώντας την ψήφο των συντοπιτών μου, πιστεύοντας στο σύνολο της παράταξης «Νότιο Αιγαίο-Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» και αναγνωρίζοντας στον επικεφαλής της, Γιάννη Μαχαιρίδη, τη δυναμικότητα, το θάρρος και την πυγμή να διεκδικεί το καλύτερο δυνατό για τα νησιά μας. Αξίζει να σημειωθεί η μεγάλη επιτυχία της Περιφερειακής Αρχής στην ένταξη έργων στο ΕΣΠΑ, γεγονός που την κατατάσσει στην πρώτη θέση της απορρόφησης των κονδυλίων, και η χρηματοδότηση από ίδιους πόρους σημαντικών έργων που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα τεχνικών, περιβαλλοντικών και κοινωνικών δράσεων και στα 48 κατοικημένα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου»

Με τιμή

Κωνσταντίνος Ίσσαρης

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος

Με την παράταξη «Νότιο Αιγαίο-Αρχιπέλαγος Δημιουργίας»

Ο Κωνσταντίνος Ίσσαρης είναι υπάλληλος του Πυροσβεστικού Σώματος και έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος Υδρούσας και Περιφερειακός Σύμβουλος Άνδρου.


Θέμα : Δήλωση του Μακάριου Σκοπελίτη για την υποψηφιότητά του με την παράταξη «Νότιο Αιγαίο-Αρχιπέλαγος Δημιουργίας»

«Κατάγομαι από την Έξω Γωνιά Θήρας όπου και διαμένω. Εργάστηκα ως προϊστάμενος στο πρακτορείο ΔΕΗ Θήρας από το 1983 έως το 1996. Παράλληλα, δραστηριοποιήθηκα στα κοινά της Σαντορίνης και εκλεγόμουν Πρόεδρος της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Θήρας από το 1985 μέχρι το 2007. Την τετραετία 2006–2010 εξελέγην Δημοτικός Σύμβουλος Θήρας και διετέλεσα καθ' όλη τη διάρκεια της θητείας μου Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η συμμετοχή μου στις Αυτοδιοικητικές Περιφερειακές Εκλογές με την παράταξη «Νότιο Αιγαίο-Αρχιπέλαγος Δημιουργίας του Γιάννη Μαχαιρίδη, εκφράζει την πίστη μου ότι ο πολίτης δεν πρέπει να είναι παρατηρητής των εξελίξεων, αλλά να ενεργοποιείται ο ίδιος και να συμβάλλει με τις γνώσεις, την εμπειρία και τη θέλησή του στην προώθηση και βελτίωση της κοινωνικής, οικονομικής και πολιτιστικής ζωής του τόπου του.

Με τη νίκη!»

Με τιμή

Μακάριος Ι. Σκοπελίτης

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος

Με την παράταξη «Νότιο Αιγαίο-Αρχιπέλαγος Δημιουργίας»


Δήλωση του Σάκη Ελισσαίου για την υποψηφιότητά του με την παράταξη «Νότιο Αιγαίο-Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» του Γιάννη Μαχαιρίδη

«Αγαπητοί συμπατριώτες,

Βαδίζουμε προς την τελική ευθεία για τις Περιφερειακές Εκλογές. Είναι αλήθεια ότι στα νησιά μας έχουν αλλάξει πολλά. Επέλεξα να απαντήσω θετικά στην πρόσκληση του Γιάννη Μαχαιρίδη να είμαι συνοδοιπόρος σ' αυτό το ταξίδι, μιας και η πορεία του μέχρι σήμερα έχει αφήσει ανεξίτηλο αποτύπωμα στα νησιά του Αρχιπελάγους. Η εποχή μας δεν επιτρέπει πειραματισμούς με «ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ» και «ΣΗΜΑΙΕΣ ΕΥΚΑIΡΙΑΣ».

Με δεδομένη την αγάπη μας και τη θέληση μας να προσφέρουμε στα νησιά μας, αλλά και με αίσθημα ευθύνης, σας καλούμε να συνεχίσουμε αυτό το ταξίδι μαζί.

ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ!»

Με τιμή

Αθανάσιος Ελισσαίου

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος

Με την παράταξη «Νότιο Αιγαίο-Αρχιπέλαγος Δημιουργίας»

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos