Σε χωριά της Ρόδου βρέθηκε ο Γιάννης Μαχαιρίδης

22 Μαϊος 2014 18:10

Δίπλα στους πολίτες του Νοτίου Αιγαίου και κοντά στους κατοίκους της Ρόδου, συνεχίζει να βρίσκεται ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης, αντλώντας τη δύναμή του από τους Νοτιοπελαγίτες που στέκονται στο πλευρό του.

Ο επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης «Νότιο Αιγαίο Αρχιπέλαγος Δημιουργίας», έχοντας μαζί του τη νέα ομάδα των πολιτών που προέρχεται και αφουγκράζεται την κοινωνία, περιόδευσε σε χωριά της Ρόδου, συνεχίζοντας τον αγώνα του, με μοναδικό στόχο και απώτερο σκοπό την Κυριακή 25η Μαΐου, η νίκη να είναι μία και να είναι των πολιτών.

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και εκ νέου υποψήφιους Γιάννης Μαχαιρίδης, επισκέφτηκε, συνοδευόμενος από υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της Παράταξής του, την Κρεμαστή και την Παστίδα.

Στην Κρεμαστή, είχε στο πλευρό του και τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη και Περιφερειακό Σύμβουλο Σωτήρη Παμπάκα, με τον οποίο και ήρθαν σε επαφή με δεκάδες κατοίκους και ιδιοκτήτες παντός είδους καταστημάτων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή. Αντίστοιχες συναντήσεις πραγματοποίησε και στην Παστίδα, με τους κατοίκους και των δύο χωριών να δηλώνουν αρωγοί στον αγώνα του, εκφράζοντας την πεποίθησή τους, ότι την ερχόμενη Κυριακή, στο δεύτερο γύρο των εκλογών, οι πολίτες θα λάβουν τη σωστή απόφαση και θα τον αναδείξουν ξανά Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου.

Μία δεύτερη ομάδα του Γιάννη Μαχαιρίδη, υπό την περιφερειακή σύμβουλο της Παράταξης «Νότιο Αιγαίο Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» Τζένη Φάκκα, επισκέφθηκε την ίδια ημέρα τα Κοσκινού, ερχόμενη σε επαφή με κατοίκους και καταστηματάρχες, και λαμβάνοντας το μήνυμα ότι η στήριξη στο πρόσωπο του σημερινού Περιφερειάρχη είναι δεδομένη και αδιαμφισβήτητη.

Δελτίο Τύπου
Ρόδος, 22 Μαΐου 2014

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos