Το μίζερο χθές που διχάζει δεν σταματά το αύριο που ενώνει

23 Μαϊος 2014 17:22

Το Νότιο Αιγαίο γυρίζει σελίδα. Οι απελπισμένες προσπάθειες και οι ακραίες ενέργειες της απερχόμενης περιφερειακής αρχής το μόνο αποτέλεσμα που φέρνουν είναι να μεγαλώνουν

τη συντριβή τους. Διχάζουν, υπόσχονται ανερμάτιστα, λαϊκίζουν, λασπολογούν και υβρίζουν. Επί τριάντα(30) χρόνια γαντζωμένοι στη καρέκλα της εξουσίας τρομάζουν με την ιδέα να την εγκαταλείψουν. Τα διχαστικά ψευτοδιλήμματα και οι ψευτοτοπικιστικές ιδεοληψίες που εμφανίζουν τους γελοιοποιούν στα μάτια της κοινής γνώμης. Με πλεόνασμα δημοσίων σχέσεων και έλλειμμα έργου, ταυτισμένοι επαγγελματικά με την εξουσία αδυνατούν να κατανοήσουν τα νέα δεδομένα και τα κοινωνικά μηνύματα.

Η ώρα της αλλαγής και της ανανέωσης έφτασε. Ο περιφερειακός συνδυασμός του Γιώργου Χατζημάρκου, με διευρυμένες κοινωνικές συμμαχίες θα είναι ο νικητής των περιφερειακών εκλογών στο Νότιο Αιγαίο την Κυριακή 25 Μαΐου 2014. Με πρόγραμμα, με θέληση, με σχέδιο, με νέους και έμπειρους ανθρώπους που έχουν γνώσεις και αποφασιστικότητα. Έτοιμοι να διεκδικήσουν τα δίκαια των νησιωτών μας, να φέρουν την πολυπόθητη ανάπτυξη στο νότιο Αιγαίο, να στηρίξουν τη δοκιμαζόμενη κοινωνία με υπευθυνότητα και λαϊκή ενότητα, να πάει «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ».

Ο κ. Χαράλαμπος Κόκκινος κλείνει τον κύκλο των προεκλογικών περιοδειών του στην Κάρπαθο και στη Ρόδο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos