Με ενότητα, συνεπή και συνεχή αγώνα θα φτάσουμε το Νότιο Αιγαίο εκεί που οραματιζόμαστε και του αξίζει

28 Μαϊος 2014 15:48

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες των Περιφερειακών Εκλογών. Το Νότιο Αιγαίο γύρισε σελίδα, ο Γιώργος Χατζημάρκος είναι ο νέος Περιφερειάρχης (αναλαμβάνει τα καθήκοντά του

την 1 Σεπτεμβρίου 2014) και ο Περιφερειακός Συνδυασμός «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ» είναι ο νικητής των εκλογών με ποσοστό που έφτασε το 57%.

Θα ήθελα από βάθη καρδιάς να ευχαριστήσω όλους τους νησιώτες που στήριξαν την προσπάθειά μας. Θα ήθελα, ταυτόχρονα, να διαβεβαιώσω το σύνολο των πολιτών του Αιγαίου ότι η νέα Περιφερειακή Αρχή τους θέλει όλους κοντά της. Θα λειτουργήσει ενωτικά και συνθετικά και στόχος της θα είναι η ανάπτυξη να φτάσει σε όλους τους πολίτες.

Είμαστε αποφασισμένοι να ξαναβάλουμε τα νησιά μας σε ανοδική τροχιά, να διεκδικήσουμε τα δίκαια των νησιωτών μας και να ανακουφίσουμε τη «βαριά» καθημερινότητά τους. Δε θα συμβιβαστούμε ούτε θα υποχωρήσουμε από τις αρχές και τις αξίες που κρατούν όρθια την κοινωνία μας. Θέλουμε κοινωνία άξιων και αξιών και αυτό θα περιφρουρήσουμε.

Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω τα στελέχη του Περιφερειακού Συνδυασμού «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ» που έδωσαν τη μάχη για την αλλαγή και την ανανέωση στο Νότιο Αιγαίο και συστρατεύτηκαν με προθυμία στον Περιφερειακό Συνδυασμό «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ». Χάρη στην ενότητα, στους κοινούς αγώνες , στις κοινές αγωνίες και στην αγάπη για τον τόπο ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αυτή η νίκη είναι του λαού του Νοτίου Αιγαίου. Είναι η νίκη της ελπίδας και του αύριο. Γι' αυτό ανήκει σε όλους και τους θέλει όλους κοντά.

Με υπευθυνότητα και σεμνότητα υποδεχόμαστε το εκλογικό αποτέλεσμα και στέλνουμε το μήνυμα:

«Με ενότητα, συνεπή και συνεχή αγώνα θα φτάσουμε το Νότιο Αιγαίο εκεί που οραματιζόμαστε και του αξίζει»

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

• ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ»

• ΧΩΡΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ

ΤΟΥ κ. Γ. ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ Ν. ΑΙΓΑΙΟ»

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos