×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Δήμος Σίφνου: Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου - τα θέματα

17 Ιουνίου 2014 12:54

Σας προσκαλώ σε δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σίφνου,

σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 67, 69 του Ν. 3852/2010 (Φ.Ε.Κ. 87 Α΄/7.6.2010) και 96 του Ν. 3463/2006 (Φ.Ε.Κ. 114 Α΄/8.6.2006),που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα στην Απολλωνία, στην αίθουσα συνεδριάσεων «Κώστας Κορωναίος», στις 20 Ιουνίου 2014, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:30, για συζήτηση και λήψη απόφασης πάνω στα εξής θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2014 (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Ι. Σταυριανός)

2. Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης εσόδων - εξόδων για το πρώτο τρίμηνο του οικονομικού έτους 2014 (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Μπαμπούνης)

3. Έγκριση ταμειακού απολογισμού Δήμου Σίφνου για το οικονομικό έτος 2013 (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνος Σούλης)

4. Έγκριση ταμειακού απολογισμού του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σίφνου για το οικονομικό έτος 2013 (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνος Σούλης)

5. Έγκριση ταμειακού απολογισμού του Πολιτιστικού Κέντρου Σίφνου για το οικονομικό έτος 2013 (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνος Σούλης)

6. Καθορισμός κοινόχρηστων προς δημοπράτηση χώρων (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνος Σούλης)

7. Σχετικά με τη διοργάνωση έκθεσης ζωγραφικής και κεραμικών του κ. Γιώργου Χαδούλη στο Παλιό Σχολείο του Κάστρου (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Μπαμπούνης)

8. Ανανέωση της σύμβασης μεταξύ του Δήμου μας και του Ο.Α.Ε.Δ. για τη συνέχιση της λειτουργίας Γραφείου ανταποκριτή (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνος Σούλης)

9. Σχετικά με την αγωγή του κ. Ιωσήφ Λουρέζου και της κας Ελένης Καπρουλά κατά του Δήμου Σίφνου σχετικά με την κυριότητα αγροτεμαχίου στη θέση «Κούνι» μετά την υπ' αρ. 9/2014 γνωμοδότηση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Απολλωνίας (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Απολλωνίας κ. Γεώργιος Ν. Σταυριανός)

10. Αίτηση κ. Κωνσταντίνου Π. Κουλούρη περί ενοικίασης δημοτικού χώρου στο Αποκοφτό, μετά τη γνωμοδότηση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Απολλωνίας (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Ι. Σταυριανός)

11. Αίτηση κ. Πολύβιου Κωνσταντινίδη για χορήγηση άδειας χρήσης επιπλέον παραλιακού χώρου έμπροσθεν της επιχείρησής του στο Βαθύ, μετά τις γνωμοδοτήσεις του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Απολλωνίας και του Εξωραϊστικού Σωματείου «Το Βαθύ της Σίφνου» (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Απολλωνίας κ. Γεώργιος Ν. Σταυριανός)

12. Προέγκριση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος της κας Ελένης - Μαρίας Ρούσσου, μετά τη σχετική γνωμοδότηση του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Αρτεμώνα (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Αρτεμώνα κ. Σταύρος Βέλλης)

13. Χορήγηση άδειας χρήσης μουσικών οργάνων και παράτασης αυτής στο κατάστημα «Folie» της «Μ. Σκλάβαινα & ΣΙΑ Ο.Ε.», μετά τη σχετική γνωμοδότηση του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Αρτεμώνα (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Αρτεμώνα κ. Σταύρος Βέλλης)

14. Αίτημα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Σίφνου (ΔΗ.Κ.Ε.Σ.) για επιχορήγησή της με το ποσό των 30.000,00 € (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνος Σούλης)

15. Απόδοση του ποσού των 200,00€ στον Πολιτιστικό Σύλλογο Σίφνου, μετά το από 4.5.2014 ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου για το θάνατο του Δημητρίου Βενιού (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνος Σούλης)

16. Αίτηση κας Φλώρας Μούτσιου για επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντος ποσού 75,00€ (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνος Σούλης)

17. Αίτηση της κας Ευγενίας Μιχαλάτου για τοποθέτηση φωτιστικού σώματος επί υπάρχοντος στύλου στο χωματόδρομο προς το ξενοδοχείο «Φασολού» (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Ι. Σταυριανός)

18. Αίτηση κ. Κωνσταντίνου Α. Κουλούρη για τοποθέτηση φωτιστικού σώματος επί υπάρχοντος στύλου στη θέση «Γεωργίτση» (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Ι. Σταυριανός)

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σίφνου

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΛΗΣ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos