Φίλιππος Φόρτωμας: H Κέα στέλνει μήνυμα αυτοδυναμίας της Νέα Δημοκρατία

02 Ιουνίου 2023 12:37

Στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας, ο υποψήφιος Βουλευτής Κυκλάδων κ. Φίλιππος Φόρτωμας επισκέφτηκε την Κέα. Αφού συναντήθηκε με τον Έπαρχο Κέας-Κύθνου κ. Γιάννη Ευαγγέλου, τη Δήμαρχο Κέας κ. Ρένα Βελισσαροπούλου, στη συνέχεια βρέθηκε στις περιοχές

Ιουλίδα, Κορησσία, Καστριανή και Κάτω Μεριά, όπου συνομίλησε με κατοίκους και επιχειρηματίες, μεταφέροντας το μήνυμα της νίκης στις πρόσφατες εκλογές της 21ης Μαϊου και έγινε αποδέκτης της πανστρατιάς για την αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις 25 Ιουνίου.
Μεταξύ άλλων, ο κ. Φόρτωμας δήλωσε:
«Οι Κυκλάδες πρωταγωνίστησαν στη μεγάλη πολιτική αλλαγή τον Ιούλιο του 2019, πρωτοστάτησαν στην επιβεβαίωση της πολιτικής εμπιστοσύνης προς τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις 21 Μαϊου και θα επισφραγίσουν την αυτοδυναμία στις 25 Ιουνίου. Από την Κέα των όμορφων ανθρώπων και των απεριόριστων δυνατοτήτων, το μήνυμα της Αυτοδύναμης Ελλάδας ακούγεται ακόμα δυνατότερα.

Προχωράμε μαζί. Σταθερά. Τολμηρά. Μπροστά!»

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos