Συνάντηση γνωριμίας του Γιώργου Χατζημάρκου με τον υφυπουργό Αναπτυξιακής Συνεργασίας της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης της Γερμανίας Χανς Γιόαχιμ Φούχτελ

23 Ιουλίου 2014 10:46

Συνάντηση γνωριμίας με τον υφυπουργό Αναπτυξιακής Συνεργασίας και εντεταλμένο για την Ελληνογερμανική Συνέλευση κ. Χανς Γιόαχιμ Φούχτελ, πραγματοποίησε στην Αθήνα

ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος. Η συνάντηση που ζήτησε ο κ. Φούχτελ, έγινε στο πλαίσιο της σειράς επαφών που πραγματοποιεί ο νέος Περιφερειάρχης ώστε να ενημερωθεί για όλα τα ζητήματα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει με την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του, την 1η Σεπτεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι κ. κ. Χατζημάρκος και Φούχτελ συζήτησαν μια σειρά ζητημάτων που αφορούν στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο κ. Φούχτελ ενημέρωσε τον κ. Χατζημάρκο για την πορεία των εργασιών όλων εκείνων των θεμάτων που η απερχόμενη περιφερειακή αρχή έχει ασχοληθεί.

Μετά το πέρας της συζήτησής τους, ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης κ.Γιώργος Χατζημάρκος δήλωσε: «Η σημερινή συνάντηση μας με τον Υφυπουργό Αναπτυξιακής Συνεργασίας κ. Χανς Φούχτελ μας έδωσε τη δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων πάνω σε κρίσιμα θέματα που αφορούν την Περιφέρειά μας. Η ενημέρωση που μου παρείχε ο κ. Φούχτελ για την εξέλιξη των θεματικών που ως τώρα χειριζόταν σε συνεργασία με την απερχόμενη Περιφερειακή αρχή ήταν πολύ χρήσιμη καθώς μας βοηθά στην γενικότερη εκτίμηση της κατάστασης. Εξήγησα στον κ. Φούχτελ πως όλες οι αποφάσεις που θα κληθούμε να πάρουμε από 1η Σεπτεμβρίου, θα είναι προϊόν διαβούλευσης και συζήτησης με το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο.»

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos