Υποψήφιος με τον Γιώργο Χατζημάρκο ο Στέφανος Βρεττός από την Κέα

12 Ιουνίου 2023 01:21

 Την υποψηφιότητα του Στέφανου Βρεττού, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο" για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Κέας - Κύθνου.

Ο κ. Βρεττός, ελεύθερος επαγγελματίας με πλούσια ενασχόληση με τα κοινά και πολυετή εμπειρία στον Α' βαθμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τ. Αντιδήμαρχος Κέας και νυν Άμισθος Ειδικός Σύμβουλος Δημάρχου του Δήμου Κέας, αναφέρει στη δήλωσή του, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να πορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο:

 «Η τιμητική πρόταση του Γιώργου Χατζημάρκου να συμμετέχω στην ομάδα του δεν μου άφησε πολλά περιθώρια σκέψης. Δεν μπορείς να αρνηθείς σ' έναν τόσο επιτυχημένο Περιφερειάρχη, που σε 8 χρόνια έχει μεταμορφώσει τα Νησιά του Νοτίου Αιγαίου. Έτσι αποφάσισα να βάλω κι εγώ ένα μικρό λιθαράκι στην ανάπτυξη των Νησιών μας και ιδιαίτερα στην Τζια και τα Θερμιά, στη βελτίωση των υποδομών αλλά και της καθημερινότητας των μόνιμων κατοίκων. Δέχθηκα λοιπόν να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Χατζημάρκου πολύ απλά για να είμαι στη σωστή πλευρά της ιστορίας!»

 Βιογραφικό

 Ο Στέφανος Βρεττός είναι ελεύθερος επαγγελματίας (ψυκτικός), τ. Αντιδήμαρχος Κέας και νυν Άμισθος Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου Κέας με πολυετή εμπειρία στον Α' βαθμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πλούσια κοινωνική δράση.

Το 2010 εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος με την αντιπολίτευση και ψηφίσθηκε από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αντιπρόεδρός του. Στις Δημοτικές εκλογές του 2014 επανεξελέγη, αυτή τη φορά στη Δημοτική Αρχή και ψηφίσθηκε από το σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου Πρόεδρος έως τον Φεβρουάριο του 2018, οπότε και διορίστηκε Αντιδήμαρχος Κέας από τον τότε Δήμαρχο κ. Ιωάννη Ευαγγέλου.

Από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως και σήμερα είναι Άμισθος Ειδικός Σύμβουλος Δημάρχου του Δήμου Κέας με απόφαση της Δημάρχου κ. Ειρήνης Βελισσαροπούλου καθώς και μέλος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κέας, της οποίας υπήρξε Πρόεδρος από τον Ιούλιο του 2017 έως τον Σεπτέμβριο του 2019.

Από το 2004 έως το 2010, υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου των Απανταχού Κείων καταλαμβάνοντας τις θέσεις του Εφόρου και του Αντιπροέδρου.

Από το 2008 έως το 2012 υπήρξε Πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Κέας «Η Πρόοδος 1945», με συμμετοχή σε όλα τα Συνέδρια στα Νησιά των Κυκλάδων των εμποροεπαγγελματικών Σωματείων, ενώ κατά την ίδια περίοδο υπήρξε και μέλος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Από το 2011 έως το 2019 ήταν επίσης Μέλος του Λιμενικού Ταμείου Σύρου, Κέας, Κύθνου και Σερίφου και την περίοδο 2014 έως 2019 εκπρόσωπος του Λιμενικού Ταμείου Σύρου στην Κέα.

Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Πορίχη από τον Ατζερίτη Κάτω Μεριάς Κέας και έχουν αποκτήσει 2 παιδιά, τον Θανάση και τη Βασιλική.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos