Επιστολή του υπουργού Εργασίας στο νέο Περιφερειάρχη Ν.Αιγαίου Γ. Χατζημάρκο

28 Αυγούστου 2014 18:03

Κύριε Περιφερειάρχα,

Ως Υπουργός και βουλευτής του Νομού Κυκλάδων, θα ήθελα να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εκλογή σας στη νευραλγική θέση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου. Εύχομαι, η θητεία σας να είναι γόνιμη και παραγωγική και οι προσπάθειές που θα καταβάλλετε να είναι ουσιαστικές και να φέρουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα για τα όμορφα νησιά μας.

Παράλληλα, θα ήθελα να συγχαρώ και τα νέο-εκλεγέντα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου και να τους ευχηθώ υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία στην αντιμετώπιση των επερχόμενων προκλήσεων που συνεπάγονται τα νέα τους καθήκοντα.

Η 5ετια που ακολουθεί είναι κρίσιμη για τον τόπο μας. Πιστεύω, λοιπόν, ότι η ενότητα, η συνεργασία, η εμπιστοσύνη και η εργατικότητα αποτελούν όπλα απαραίτητα που θα λειτουργήσουν αναμφισβήτητα προς όφελος της αποτελεσματικής λειτουργίας της περιφερειακής διοίκησης και κατ' επέκταση των νησιών μας, συμβάλλοντας περαιτέρω στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου.

Εγώ από την πλευρά μου, θα βρίσκομαι αρωγός σε κάθε σας προσπάθεια, προσφέροντας τη στήριξη και την αμέριστη συμπαράστασή μου, διατηρώντας πάντοτε ανοιχτή επικοινωνία μαζί σας.

Προσβλέποντας σε μια στενή και εποικοδομητική μεταξύ μας συνεργασία.

Εύχομαι η θητεία σας να είναι καλοτάξιδι.

Με εκτίμηση

Ιωάννης Βρούτσης

Αθήνα, 28 Αυγούστου 2014

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos