Υποψήφιος για τρίτη θητεία με τον Γιώργο Χατζημάρκο ο Χρήστος Μπάρδος από τη Ρόδο

Την υποψηφιότητα του Χρήστου Μπάρδου, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο" για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου.

Ο κ. Μπάρδος, καθηγητής Φυσικής και ιδιοκτήτης φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης καθώς και Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Δωδεκανήσου και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων Νοτίου Αιγαίου, ενεργός πολίτης με συνδικαλιστική δράση, αναφέρει στη δήλωσή του, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να πορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο για τρίτη φορά, αφού είχε συμπορευτεί και στις περιφερειακές εκλογές του 2014 και του 2019:

 «Θα ήταν απόλυτα κατανοητό, να στηρίξω την υποψηφιότητα μου αναφερόμενος στη τετριμμένη έκφραση της αγάπης για τον τόπο μου και της εσώτερης ανάγκης για προσφορά. Προσπερνώ τα δεδομένα αυτά επιχειρήματα και δηλώνω ότι μετά από 8 χρόνια στα πολιτικά δρώμενα του Νοτίου Αιγαίου, μοναδική πυξίδα μου αποτελεί η αλλαγή της νοοτροπίας, με την οποία η πολιτική εφαρμόζεται για την ευεργεσία των νησιών και των κατοίκων τους.

Συγκεκριμένα, η απόρριψή του παλαιοκομματικού συστήματος, που όριζε απλώς την επίλυση προβλημάτων (και όχι με τον καλύτερο τρόπο πάντα) και η υιοθέτηση ενός νέου, με το οποίο δεν μένουμε παρατηρητές των εξελίξεων, αλλά εμείς οι ίδιοι συνδιαμορφώνουμε το μέλλον μας. Αυτό πράττει αυτή η Περιφερειακή Αρχή και αυτό είναι από μόνο του ένας απόλυτα ελκυστικός λόγος για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Χατζημάρκου.

Οι επαναλαμβανόμενες πρωτιές σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, σε συνδυασμό με την καινοτομία των δράσεων, έφεραν τα 48 νησιά μας σε πλεονεκτική θέση και τον ορισμό της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ως σύγχρονης και ευρωπαϊκής περιφέρειας. Είναι ορατή η μετάβαση σε ένα ανώτερο επίπεδο ποιότητας. Οι όμορφες αυτές εκφράσεις όμως, κρύβουν πίσω τους πολλές εργατοώρες δουλειάς και εξειδικευμένους συνεργάτες. Αυτό σημαίνει ότι εμείς όλοι που παλεύουμε δίπλα στον Περιφερειάρχη γινόμαστε περισσότερο δημιουργικοί και εξελισσόμαστε. Αυτό έχει αντίκτυπο και στην προσωπικότητα μας και στην εργασία μας.

Άφησα ως τελευταίο λόγο, την ιδιοσυγκρασία του Γιώργου Χατζημάρκου. Η απόλυτη διεκδικητική του ικανότητα, ο σχεδιασμός σε βάθος δεκαετίας και η καθαρότητα των στόχων του είναι χαρακτηριστικά που αφενός έχουν προσελκύσει ισχυρούς συμμάχους και αφετέρου, έχει βάλει ολόκληρο το σύστημα να εργάζεται με πυρετώδης ρυθμούς. Η λέξη ¨όραμα¨ θεωρείται απαγορευμένη λέξη για αυτόν και για όλους μας (μας το επέβαλε αυτό)και η αντικατάσταση της από τη λέξη ¨σχέδιο¨, σημαίνει την αρχή της μεταπολίτευσης.

Καταθέτω με υπερηφάνεια την υποψηφιότητα μου. Όχι μόνο για αυτά που έχουμε πετύχει, αλλά για αυτά τα ¨μεγάλα¨ που έχουμε προγραμματίσει και έρχονται.

Εννέα χρόνια δίπλα στον Γιώργο Χατζημάρκο, έκανα φροντιστήριο για να πάρω το πτυχίο μου στην εφαρμοσμένη πολιτική. Ευελπιστώ, όταν εκλεγώ στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, να κάνω το μεταπτυχιακό μου. Και επειδή ο τοίχος λέει πάντα την αλήθεια...ένα παλιό σύνθημα που αναγράφεται σε αυτόν, λέει:

Εάν όχι εδώ...που; Εάν όχι εμείς...ποιοι; Εάν όχι τώρα...πότε;.»

Βιογραφικό

Ο Χρήστος Μπάρδος είναι ιδιοκτήτης φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης, καθηγητής (Φυσικός) και Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Δωδεκανήσου και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων Νοτίου Αιγαίου.

Έχει εκλεγεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος στη θέση του Ειδικού Γραμματέα και θεματικού Αντιπροέδρου.

Eίναι απόφοιτος Τμήματος Φυσικής Πανεπιστημίου Κρήτης.

Έχει εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, εκλεγόμενος από το 2014 περιφερειακός σύμβουλος.

Ως εκπαιδευτικός, παρέχει περιστασιακά εθελοντικά φροντιστηριακά μαθήματα σε Χάλκη και Τήλο.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos