Συνάντηση Κόκκινου με αντιπροσωπεία διπλωματών από το Κουβέιτ

12 Σεπτεμβρίου 2014 13:39

Ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης κ. Χ.Κόκκινος και ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Π.Κουνάκης υποδέχτηκαν στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αντιπροσωπεία Διπλωματών από το Κουβέιτ με επικεφαλή τον Πρόξενο κ. Meshari Al-Mezyed .

Αφορμή της επίσκεψης στάθηκε η άφιξη του πλοίου « Journey of hope » στις 15 Σεπτεμβρίου 2014 στο λιμένα της Ρόδου , το οποίο εκτελεί ανθρωπιστική αποστολή υπό την αιγίδα της Α.Υ. του Εμίρη του Κράτους του Κουβέιτ , Σεϊχη Sabah Al-Ahmed Al-Jaber Al-Sabah .

Στο πλαίσιο της εκστρατείας , που διενεργείται από το κράτος του Κουβέιτ παγκοσμίως με σκοπό να ενημερώσει τις κοινωνίες των πόλεων που επισκέπτεται για την προσφορά , τις πρωτοβουλίες και τα επιτεύγματα του Κράτους του Κουβέιτ στην αντιμετώπιση και φροντίδα των παιδιών που πάσχουν από ασθένειες όπως το Σύνδρομο Down , από αυτισμό και άλλες νοητικές ασθένειες , έχει επισκεφθεί διάφορα λιμάνια της Ελλάδος , όπως την Ιεράπετρα , την Καλαμάτα και το Φλοίσβο.

Ο κ. Χ.Κόκκινος δήλωσε ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου χαιρετίζει θετικά αυτές τις δράσεις και ευχαρίστησε την αντιπροσωπεία του Κουβέιτ που επέλεξαν την Ελλάδα και το νησί της Ρόδου για να πραγματοποιήσουν την ενημέρωση κα τις υπόλοιπες δράσεις της ανθρωπιστικής αποστολής .

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos