Ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, κος Σπ. Σπυρίδων, συνάντησε εχθές το Δήμαρχο Μυκόνου

17 Οκτωβρίου 2014 19:47

Ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, κος Σπ. Σπυρίδων, συνάντησε εχθές το Δήμαρχο Μυκόνου, κο Κων/νο Κουκά.

Η συνάντηση των δύο ανδρών πραγματοποιήθηκε σε πολύ φιλικό κλίμα στο δημαρχείο Μυκόνου, όπου μετά από μια σύντομη ξενάγηση στο ιστορικό κτίριο, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου.

Ο ΓΓ συνοδευόμενος από το Δήμαρχο Μυκόνου επισκέφθηκε τις Υπηρεσίες του Δήμου και της ΔΕΥΑΜ, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους υπαλλήλους και να ακούσει τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Ο κος Σπ. Σπυρίδων δεσμεύθηκε ότι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση και οι Υπηρεσίες της θα σταθούν αρωγοί στα θέματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία του Δήμου.

Ο Δήμαρχος στάθηκε ιδιαιτέρως στο ζήτημα της υποστελέχωσης των Υπηρεσιών, που δυσχεραίνει τις προσπάθειες ανάπτυξης του νησιού.

Ο κος Σπυρίδων είχε επίσης επιμέρους συζητήσεις με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κο Λάμπρο Παναγιωτακόπουλο και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Μυκονίων κο Δημήτρη Λαζαρίδη.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos