Συνάνητηση Δημάρχου Μυκόνου με το Γ.Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Ζήκο

23 Οκτωβρίου 2014 03:13

Στο δημαρχείο Μυκόνου συναντήθηκε ο Δήμαρχος του νησιού, κος Κωνσταντίνος Κουκάς, με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ κο Κώστα Ζήκο.

Η μη προγραμματισμένη συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν τόσο στην παρούσα τουριστική κίνηση της Μυκόνου και της Δήλου, όσο και στις δυνατότητες της περαιτέρω ανάπτυξής τους σε συνεργασία τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην σπουδαιότητα του ολοκληρωμένου πλάνου Τουριστικής Προβολής της Μυκόνου για το 2015, στην εξειδίκευση του και στην Τουριστική Ανάπτυξη του νησιού.

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κύριος Μιλτιάδης Ατζαμόγλου, ο οποίος εξέθεσε από τη μεριά του τα σημαντικότερα θέματα που απαιτούν τη συνεργασία του Δήμου Μυκόνου με τις υπηρεσίες του ΕΟΤ, ώστε να επιταχυνθούν οι απαραίτητες διαδικασίες για την υλοποίηση των στόχων του Δήμου. Ο κ. Ζήκος δεσμεύτηκε στη νέα δημοτική αρχή ότι ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού θα σταθεί στο πλευρό του Δήμου και ότι θα υπάρξει στενή συνεργασία.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos