Τη Δευτέρα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του πολιτευτή της Ν.Δ. Γ.Βακόνδιου με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης κ.Β.Κικίλια

02 Δεκεμβρίου 2014 15:25

Τη Δευτέρα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του πολιτευτή της Ν.Δ. Γ.Βακόνδιου με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης κ.Β.Κικίλια, τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ.Σ.Τσόκα και αρμοδίων συνεργατών του γενικού γραμματέα.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η πρόταση του Γ.Βακόνδιου για μόνιμο ελλιμενισμό σκάφους του πυροσβεστικού σώματος στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στη Σύρο.

Πρόκειται για ένα δύσκολο αλλά αναγκαίο εγχείρημα και η δρομολόγησή του προϋποθέτει δημιουργία λιμενικού πυροσβεστικού σταθμού.

Ο Γ.Βακόνδιος εξήγησε στους συνομιλητές του το πλεονέκτημα της μείωσης του χρόνου επέμβασης των πυροσβεστικών δυνάμεων σε επίγεια περιστατικά δεδομένης της ιδιαιτερότητας του νησιωτικού χώρου αλλά και της στρατηγικής θέσης μιας τέτοιας επιλογής στο κέντρο του Αιγαίου από όπου διέρχονται καθημερινά εκατοντάδες πλοία.

Ο κ. Σ.Τσόκας και οι αρμόδιοι συνεργάτες του ανέλαβαν να διερευνήσουν περαιτέρω την συγκεκριμένη πρόταση για την οποία έλαβαν γραπτό υπόμνημα από τον Γ.Βακόνδιο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos