Επίσκεψη αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Λεονταρίρη στη Σίφνο

23 Δεκεμβρίου 2014 16:51

Τη Σίφνο επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης προκειμένου να παραστεί στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το οποίο συνεκλίθη με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξή του την επικύρωση της πολύπαθης μελέτης για τα έργα του λιμένος των Καμαρών.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του κ. Λεονταρίτη προκειμένου να δοθεί επιτέλους λύση στα προβλήματα, τα οποία προκύπτουν μετά την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης μελέτης και να ξεπεραστούν οι όποιες αμφιβολίες για τις επιπτώσεις στο περιβάλλον μετά την ολοκλήρωση των έργων.

Μετά από διεξοδική συζήτηση και από εμπεριστατωμένη προσέγγιση όλων των πτυχών που αναδείχθηκαν, ο κ. Λεονταρίτης πρότεινε συγκεκριμένη λύση ως προς την ολοκλήρωση της μελέτης, η οποία έγινε ομόφωνα αποδεκτή από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κατά τη συνεδρίαση ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε μεταξύ άλλων: «Ήρθα εδώ με πρόθεση να συνδράμω την προσπάθεια του Δήμου Σίφνου για την υλοποίηση του έργου. Από την πρώτη ημέρα που αναλάβαμε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου τονίσαμε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι δε θα κρυφτούμε πίσω από τα προβλήματα και δε θα αποφύγουμε τα δύσκολα. Αντιθέτως, θα δώσουμε λύσεις συγκρουόμενοι, αν χρειαστεί, με ο,τιδήποτε σταθεί εμπόδιο στην πρόοδο και την ανάπτυξη των νησιών μας. Στη Σίφνο θέλουμε να γίνει ένα έργο το οποίο δε θα έχει το παραμικρό ελάττωμα και το οποίο θα αναβαθμίσει το λιμάνι των Καμαρών, καθιστώντας το πιο σύγχρονο, πιο λειτουργικό και ικανό να ανταποκριθεί στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των πολιτών του νησιού και των απαιτήσεων των επισκεπτών του. Οι παρεμβάσεις και τα έργα στα νησιά μας θα πρέπει να χαρακτηρίζονται από σεβασμό στο περιβάλλον και να είναι αποτέλεσμα ολοκληρωμένων μελετών που δε θα εγείρουν ζητήματα ανεπάρκειας ή αναποτελεσματικότητας με δραματικές περιβαλλοντικές αλλαγές στη φυσιογνωμία μιας περιοχής».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos