Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργου Λεονταρίτη προς τους πολίτες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

23 Δεκεμβρίου 2014 17:43

Αγαπητοί συμπολίτες,

Σε μια εποχή που τα πάντα αλλάζουν, εύχομαι η πνευματική και θρησκευτική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων να μας ευαισθητοποιήσει, ώστε να αισθανθούμε τα μηνύματα αγάπης, ειρήνης και ελπίδας που πηγάζουν από τη Γέννηση του Θεανθρώπου.

Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, το πνεύμα των Χριστουγέννων ας φωτίζει τις επιλογές στη ζωή μας.

Εύχομαι από καρδιάς, στον καθένα σας ξεχωριστά και στις οικογένειές σας, οι άγιες ημέρες των Χριστουγέννων να αποτελέσουν την αρχή μιας νέας δημιουργικής περιόδου, να φέρουν σε όλους μας δύναμη, ελπίδα και αισιοδοξία προκριμένου να ξεπεράσουμε τη δύσκολη συγκυρία και να ατενίσουμε με περισσότερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση το μέλλον.

Η Γέννηση του Θεανθρώπου ας σηματοδοτήσει μια νέα αρχή, μια φωτεινή αφετηρία μιας κοινωνίας περισσότερο δίκαιης και συνεκτικής, χωρίς αποκλεισμούς και ανισομέρειες.

Αυτές τις ώρες, της θρησκευτικής κατάνυξης, της εσωτερικής γαλήνης και της οικογενειακής θαλπωρής, ο νους μας ας τρέξει σ' εκείνους τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη την αλληλεγγύη και την υποστήριξή μας και ας γίνουμε ο κρίκος της ανθρώπινης αλυσίδας που θα μας συνδέσει στην προσπάθεια να σταθούμε δίπλα τους έμπρακτα και αθόρυβα.

Από βάθους καρδιάς εύχομαι σε όλους τους πολίτες των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου, Καλά Χριστούγεννα, με υγεία, αγάπη, χαρά, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Γιώργος Λεονταρίτης

Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos