Απάντηση Αντιπεριφερειάρχη κ. Γ. Λεονταρίτη στην ΝΕ Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ

09 Ιανουαρίου 2015 15:17

Η κακοκαιρία που έπληξε νησιά των Κυκλάδων τα τελευταία 24ωρα ήταν πρωτοφανής.

Ανάλογη κατάσταση δεν έχει προκύψει για περισσότερα από 50 χρόνια. Η κριτική περί αντανακλαστικών και ελλιπούς θωράκισης των νησιών, όπως και οι αφ' υψηλού και εκ του ασφαλούς νουθεσίες προς την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στον χρόνο που διατυπώνονται μόνο υποκριτικές μπορούν να χαρακτηριστούν, υπό το άγχος της προεκλογικής εκμετάλλευσης μιας πρωτοφανούς, δύσκολης κατάστασης που καλούνται να αντιμετωπίσουν τα νησιά μας.

Το πολιτικό τους ήθος δεν φτάνει για να αγγίξει ένα κόσμο που σήμερα δοκιμάζεται από τις επιπτώσεις της κακοκαιρίας . Στα πρόσωπα των ανθρώπων αυτών, βλέπουν μόνο ψήφους, λίγες μέρες πριν από τις εκλογές. Στην κακοκαιρία βλέπουν μια ακόμη ευκαιρία προεκλογικού... οίστρου. Υπάρχουν και όρια στις προεκλογικές σκοπιμότητες και στον ΣΥΡΙΖΑ τα ξεπέρασαν, όταν αυτό που χρειάζεται αυτή την ώρα είναι σεβασμός στους πληγέντες. Όσο για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, οι «ανησυχούντες» να είναι βέβαιοι ότι θα πράξει το καθήκον της στο ακέραιο.

Στην Τήνο ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων

Στην Τήνο βρίσκεται αυτήν την ώρα ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης συνοδευόμενος από στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Κυκλάδων προκειμένου να συμμετάσχει σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο του νησιού παρουσία του Επάρχου κ. Γιάννη Γιαγιά, του Δημάρχου κ. Σίμου Ορφανού και των εμπλεκομένων φορέων με θέμα την καταγραφή των ζημιών και των προβλημάτων που προκάλεσε η επέλαση του χιονιά τις τελευταίες ήμερες στο νησί.

Όπως τόνισε ο κ. Λεονταρίτης «η αντίδραση της Περιφέρειας στην κακοκαιρία που έπληξε το νομό ήταν άμεση και αποτελεσματική ακόμη και σε ζητήματα που δεν ενέπιπταν στην αρμοδιότητά της. 0 μηχανισμός του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Κυκλάδων κινήθηκε αστραπιαία και ήταν σε διαρκή εικοσιτετράωρη ετοιμότητα. Η Περιφέρεια θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση των ζητημάτων που άφησε πίσω του ο χιονιάς».

Από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos