Τίποτα δεν έχει κλείσει με τις εκλογές, όλα κρίνονται την Κυριακή

22 Ιανουαρίου 2015 16:29

Η ελληνική κοινωνία έχει δοκιμαστεί σκληρά αυτά τα χρόνια του Μνημονίου. Έχει ματώσει, έχει θυσιάσει πολλά, τις περισσότερες φορές χωρίς να ευθύνεται. Αποτελεί ελάχιστο

χρέος όλων μας, όσων ασχολούμαστε με το δημόσιο βίο, από όποια θέση κι αν υπηρετούμε τους πολίτες, να κλείσουμε αυτές τις εκκρεμότητες με το παρελθόν. Πρέπει να αφήσουμε πίσω παθογένειες, νοοτροπίες και συμπεριφορές που οδήγησαν τη χώρα μας στο χείλος του γκρεμού.

Η εκλογική μάχη της Κυριακής είναι η πιο κρίσιμη και καθοριστική για το μέλλον του τόπου. Το συμφέρον των πολιτών και της χώρας για οριστική έξοδο από την κρίση, υπαγορεύει επανεκλογή της Νέας Δημοκρατίας για να συνεχιστεί απρόσκοπτα η Ευρωπαϊκή μας πορεία. Τίποτε δεν έχει κλείσει με τις εκλογές όλα κρίνονται αυτή την Κυριακή. Οι πολίτες των νησιών ξέρουν να επιλέγουν, να αποφασίζουν. Γνωρίζουν καλά ποιο είναι το καλύτερο γι' αυτούς και για τη χώρα. Θα αποφασίσουν για σταθερότητα και τουριστική ανάπτυξη.

Οι Κυκλάδες έχουν ανάγκη από εκπροσώπους που μπορούν να δώσουν λύσεις και να πετύχουν, εκεί που άλλοι απέτυχαν. Ζητώ την ψήφο σας για να αναλάβω με ευθύνη και συνέπεια αυτό το ρόλο. Για να είμαι χρήσιμη στους πολίτες των Κυκλάδων.

Κατερίνα Μονογυιού

Υποψήφια Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos