Φίλλιπος Φόρτωμας: Η δράση μου για τις Κυκλάδες

05 Οκτωβρίου 2023 13:56

Φίλες και Φίλοι,

Νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για τις 9.768 ψήφους που έλαβα στις εκλογές. Είναι η παρακαταθήκη μου, το χρέος μου απέναντι στους κατοίκους των Κυκλάδων για περισσότερες παρεμβάσεις στο κοινοβούλιο, για περισσότερα έργα στα νησιά μας.

Η ξεκάθαρη εντολή που έδωσε ο ελληνικός λαός στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στη Νέα Δημοκρατία ήταν «εκκωφαντική». Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του αλλά και στο σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για το μέλλον της χώρας είναι παράλληλα ευθύνη και γεννά προσδοκίες που θα εκπληρωθούν στο έπακρο.

Την προηγούμενη τετραετία βιώσαμε και ξεπεράσαμε τον εφιάλτη της πανδημίας, έναν εφιάλτη που στοίχισε και στοιχίζει ζωές, που επηρέασε την τουριστική βιομηχανία και την οικονομία στο σύνολό της. Την ίδια ώρα, βρεθήκαμε στα απόνερα ενός πολέμου που μαίνεται και επηρέασε τις τιμές σε καύσιμα και τρόφιμα.

Τα αντανακλαστικά της κυβέρνησης ήταν άμεσα. Εκμεταλλεύτηκε τα χρηματοδοτικά εργαλεία, προσδιόρισε τις ανάγκες και τις κοινωνικές ομάδες που επηρεάστηκαν και έδρασε άμεσα. Το είδαμε στην πράξη όλοι και όλες στις Κυκλάδες, όταν ο τουρισμός δέχτηκε ισχυρό πλήγμα.

Φέτος τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Στις Κυκλάδες, φτάνει στο τέλος της μια εξαιρετική τουριστική περίοδος με πληρότητες στα καταλύματα, με αύξηση του τζίρου, με ανθρώπινες εργασιακές συνθήκες. Η επιτυχία αυτή πιστώνεται τόσο στην κυβέρνηση, στα αρμόδια υπουργεία και στους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, όσο και στους ανθρώπους του κλάδου που μόχθησαν.

Όπως βγήκαμε από τα δύσκολα, με δυναμική και λύσεις, έτσι θα προχωρήσουμε με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστηκότητα τα επόμενα 4 χρόνια.

Πάμε δυνατά.
Πάμε #mazi για τις Κυκλάδες.

Φίλιππος Φόρτωμας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos