Η Κατερίνα Μονογυιού στην εκδήλωση για την 52η Εθνική Επέτειο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

24 Νοεμβρίου 2023 17:56

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού παρευρέθηκε χθες εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πρέσβης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Sulaiman Hamid Almazroui για τον εορτασμό της 52ης εθνικής επετείου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

 Κατά την κοινοβουλευτική περίοδο 2019-2023, η Κατερίνα Μονογυιού ως Μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας - Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην εμβάθυνση και την ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

Ο Πρέσβης των ΗΑΕ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στη συμμετοχή των ΗΑΕ στην περσινή 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπου ήταν η Τιμώμενη Χώρα, προσελκύοντας εκατοντάδες επισκέπτες, στάθηκε στην αειφόρο οικονομία, ενώ ανέφερε πως οι δυο χώρες, ΗΑΕ και Ελλάδα, έχουν υπογράψει τη σύσταση μιας κοινής επιτροπής για την οικονομική, πολιτιστική και καλλιτεχνική συνεργασία το 1976.

Κατερίνα Μονογυιού
Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos