Φίλιππος Φόρτωμας: Σταθερός πλοηγός της Χώρας στο ρευστό διεθνές περιβάλλον ο Προϋπολογισμός του 2024

16 Δεκεμβρίου 2023 14:02

Στην Ολομέλεια της Βουλής, στο πλαίσιο της συζήτησης για την κύρωση του Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2024, μίλησε ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, χθες Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου.

Ο βουλευτής στην ομιλία του, σημείωσε ότι οι θετικές οικονομικές εξελίξεις για την χώρα, που κορυφώθηκαν με την ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας, πραγματοποιούνται παράλληλα με την υλοποίηση μέτρων στήριξης της κοινωνίας, της εργασίας και των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.

Ο κ. Φόρτωμας, ανέδειξε ιδιαίτερα στην ομιλία του, την στοχοπροσήλωση της Κυβέρνησης στο μεταρρυθμιστικό της σχέδιο, αναφερόμενος μάλιστα στο χθεσινό παράδειγμα της υπογραφής του Μνημονίου Συνεργασίας της Attica Group με τον Όμιλο Εταιρειών ΟΝΕΧ για τον εκσυγχρονισμό του στόλου της Attica Group στις εγκαταστάσεις των Ναυπηγείων Ελευσίνας και Σύρου. Ο βουλευτής επεσήμανε την σημασία της εξέλιξης αυτής για τον ιδιαίτερο τόπο του, τις Κυκλάδες, καθώς και τις αναπτυξιακές προοπτικές που εξασφαλίζει για όλους και δη για τους εργαζόμενους.

Ο βουλευτής, υπενθύμισε τα επιτεύγματα της ελληνικής οικονομίας, όπως η αύξηση των επενδύσεων, αλλά και οι αυξήσεις μισθών των δημοσίων υπαλλήλων μετά από 14 χρόνια, η αύξηση των συντάξεων, η αύξηση του αφορολόγητου για οικογένειες με παιδιά, καθώς και η αύξηση των αναπηρικών επιδομάτων και του κοινωνικού επιδόματος αλληλεγγύης.

Ο κ. Φόρτωμας, έκλεισε την ομιλία του, χαρακτηρίζοντας τον προς κύρωση Προϋπολογισμό ως σταθερό και αξιόπιστο πλοηγό της χώρας στο ρευστό διεθνές περιβάλλον που διανύουμε και κάλεσε όλους τους βουλευτές να τον υπερψηφίσουν.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos