Δήλωση του Αν. Υπουργού Αθλητισμού Γ. Βρούτση για την απώλεια του Κώστα Βαλσαμάκη στη Σέριφο

04 Ιανουαρίου 2024 16:19

Με γεμίζει θλίψη και οδύνη η απώλεια του σπουδαίου ανθρώπου και φίλου μου, Κώστα Βαλσαμάκη. Μια απώλεια, που αναμφίβολα καθιστά την οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας στηΣέριφο και στις Κυκλάδες φτωχότερη.

Ο Κώστας Βαλσαμάκης, υπήρξε μεγάλος αγωνιστής, με πλούσια ανιδιοτελήπροσφορά στην κοινωνία ως δημοτικός σύμβουλος για πολλά χρόνια, αλλά και στον αθλητισμότης Σερίφου. Πάνω από όλα όμως, υπήρξε ένας εξαιρετικός φίλος και πολύτιμος συνεργάτης μου όλα αυτά τα χρόνια.
Ξεχώριζε για την απλότητα, την εντιμότητα, τον αυθορμητισμό και το ήθοςτου. Μαχητής της ζωής και αγωνιστής για οτιδήποτε αφορούσε τον αγαπημένο του τόπο, τη Σέριφο.
Άνθρωποι σαν τον Κώστα με την εργατικότητα και την ακεραιότητα του χαρακτήρα τους, κοσμούν τις κοινωνίες των νησιών μας, αλλά και τη μεγάλη οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας, την οποία τίμησε για δεκαετίες με την ανιδιοτελή προσφορά του ως πρόεδρος της Τ.Ο..
Ο Κώστας θα λείψει σε όλους μας! Στην παράταξη, στον ερασιτεχνικό αθλητισμό των νησιών μας, στην κοινωνία της Σερίφου, στην μεγάλη και όμορφη οικογένειά τουαλλά και σε εμένα προσωπικά.
Θα μας λείψει το χαμόγελο του, η αγνότητα της ψυχής του, η λεβεντιά του και η αληθινή αγκαλιά του.
Αποχαιρετώ έναν αγαπημένο, μοναδικό φίλο και συνεργάτη!
Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.
Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μου Κώστα.
Σε ευχαριστώ πολύ που με τίμησες με την αγάπη και την φιλία σου!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos