Kαθοριστικές οι ενέργειες της Κατερίνας Μονογυιού για την ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κυκλάδων με 10 αστυνομικούς

01 Φεβρουαρίου 2024 20:33

Με απόφαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η Διεύθυνση Αστυνομίας Κυκλάδων ενισχύεται με 10 αστυνομικούς. Κατόπιν αιτήματος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κυκλάδων, η βουλευτής Κατερίνα Μονογυιού πραγματοποίησε Αναφορά στη Βουλή των Ελλήνων στις 25 Ιανουαρίου 2024 υπογραμμίζοντας την επιτακτική ανάγκη ενίσχυσης και στελέχωσης της Διεύθυνσης.

Παράλληλα, η βουλευτής τόνισε ότι η ανάγκη αυτή γίνεται ακόμη πιο επιτακτική καθώς βαδίζουμε προς της έναρξης της φετινής τουριστικής περιόδου, η οποία δημιουργεί επιβαρυμένες ανάγκες για την Αστυνομία με σκοπό την έγκαιρη πρόληψη και καταστολή του εγκλήματος. Επιπλέον, η Κατερίνα Μονογυιού είχε πραγματοποιήσει συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Ανδρέα Νικολακόπουλο, στον οποίο μετέφερε την ανάγκη στελέχωσης της Διεύθυνσης.

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού δήλωσε:

«Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, ανταποκρινόμενοι στις επείγουσες ανάγκες αστυνόμευσης που δημιουργούνται κάθε χρόνο κατά την θερινή περίοδο στα νησιά μας, συνεχίζουν να ενισχύουν την ασφάλεια των πολιτών και των επισκεπτών στις Κυκλάδες μας. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι η Διεύθυνση Αστυνομίας Κυκλάδων είναι η διεύθυνση που στελεχώνεται με το περισσότερο προσωπικό, μετά τις Γενικές Διευθύνσεις της Αττικής και της Θεσσαλονίκης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη καθώς και τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη για την άμεση ανταπόκριση τους στο αίτημα μου για τη στελέχωση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κυκλάδων.»

Κατερίνα Μονογυιού
Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos